Syborgh
photos
on Google Maps
views
Panoramio-member NO Views since July 2009 :: Contact via ☻ Fotocommunity https://www.fotocommunity.de/fotografin/syborgh/fotos/1320852 or ☻ Facebook https://www.facebook.com/szyborgh

Syborgh's conversations

Lief zitje in een lief hofje. Als men daar toch eens de anders zo eenzame oude dag kon slijten, he?

Mooie Franse? geranium (pelargonium).

Prachtige serie weer, Janny!

En dan ook nog zonder armen.

Over het hoofd gezien, deze prachtfoto, toen je er nog was Paul.

Nou vroeger, voordat ik slecht- annex scherphorend was, stoorde ongevraagd geluid me ook al enorm. Ik kan namelijk niet, zoals mijn ega, mijn oor mentaal uit zetten. Alles komt ongefilterd binnen. Toch ergert mijn ega zich ook enorm aan ongevraagde / ongewenste muziek want muziek is erg moeilijk buiten te sluiten. Zeker als het met zware bassen gepaard gaat. Ach, kinderen.. die schreeuwen altijd. Dat Moet Kunnen vinden velen. Maar volwassenen laten ook onbekommerd iedereen meegenieten van hun gesprekken op storend luide toon. Zoals in de Stiltecompartimenten in de trein. Ik wordt daar heel agressief van.

Ik zocht dat cartoon, en vond een artikel in de VK waarin Wieringa de kunst(handel)wereld met de voetbalwereld vergelijkt. Geen slechte vergelijking lijkt me.. Wat maakt hem dat?

Hij schijnt een van de zeer weinige kunstenaars van de Cobra-generatie te zijn geweest, die een aimabel mens was, volgens velen.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Syborgh's groups