t.mam
photos
on Google Maps
views
Szeretem a természetet, a fákat és virágokat, a tavaszt, a nyarat, a napot és a tengert, meg ami vízzel kapcsolatos, és mindezekről fotókat készíteni.

t.mam's conversations

Beautiful place and picture. Like.

Nem csoda, így ránézésre nekem olyannak tűnik, mint egy barokk korszakból való építmény. Akkor meg már lehet vagy 250 éves. Persze nagyon valószínű, hogy volt már felújítva, mert ha máskor nem is, de 1944 őszén szinte elképzelhetetlen, hogy teljesen ép maradt volna.

Üdv: Kornél

Igen, és bosszankodtam is tavaly, mert éppen a legutolsó napon szereztem csak róla tudomást. Így mikor másnap odamentem, hogy fotózzak, már pont nem volt ott.

Üdv: Kornél

Nem, Marcsi, nem áprilisban, hanem a jelenlegi időben olvasható cikkek vannak erről, ma (július 4-én) is fent van néhány a neten. Például EZ, vagy mondjuk EZ, továbbá EZ, és a Wikipédián EZ. Feltehető, hogy egy idő után a linkekre kattintva már nem fog semmi megjelenni, mert ha egy cikk aktualitását veszti az idő múlásával, akkor gyakran a link sem él már. A családi fotók persze hogy maradhatnának, de a Panoramio-képanyag, ami térképpel kapcsolatos, földrajzi helyzetű fotótömeg, az pont beleesne a fenti kategóriába. Na, majd néhány nap múlva tisztázódik ez.

Üdv: Kornél

Ha nem is idei fotó, akkor is szép!! Üdv.: Marcsi

Igen szép fotó !

Kedvenc !

Üdv , Imre

Many thanks for your visit and comment – Best regards from Hungary , Imre

pekné

LIKE :)

S priateľským pozdravom zo Slovenska, Filip - panoramio | youtube | blog | google+

Quello che resta... lk12+F4. Saluti da Bonorva. Gianfranco

Beautiful View,Excellent Shot,
LIKE 4+FAVORITE 2,
Greetings from India,Kamalakar.
Keep Panoramio ALIVE

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

t.mam's groups