Corin Petraru
Best photos All photos
191
photos
181
on Google Maps
views
None

Corin Petraru's conversations

"Sunt măr de lângă drum si fără gard, La mine-n ramuri poame roşii ard. Drumeţule, să iei fără sfială, Că n-ai să dai la nimeni socoteală."

"MATERNITY". Mother crying. Sculpture mutilated by tapping the excavator. Mayor and Hall does not understand and do not agree the! (Sculptura "MATERNITATE" a ajuns "mama plangand de durere"!. Sculptura a fost mutilata prin impingere si lovire cu excavatorul angajat de primarie. La nivelul ei foarte redus de cultura artistica primaria si primarul nu inteleg arta moderna si nu o agreeaza ! Pacat si vai!)

Hello Iv@, thank you for like! Hallo ostsee-dierhagen.de, danke!

Gruß

Carsten

Mai e mult de facut in Romania , Corin ! O sa fie bine peste tot in tara , cand vor disparea deseurile din paduri , poieni , din natura in general ! Pana atunci , sa auzim de bine !

There is the Li-2 perfect to come to a stand. .

:-))

Regards Frank

Corin Petraru,multzam fain pentru fotografiile pe care leai pus.Sint lugojean de 30 de ani in America,Am crescut pe str Fagetului nu departe de moara clara.Fratele meu a jucat handbal la echipa timisul pentu multzi ani.(Mircea Nagy) or Gicu. pnagy17@hotmail.com

А у меня кот так, что мы называем ... Обама!

Dieses Bett wird fuer spezielle romantische Naechte im Alpenhaus vorbereitet. Man kann auch darin schlafen oder Champagne trinken. Gruesse aus Argentinien!!!!! Suzanne

Спасибо за визит и комментарий.

Friends

  • loading Loading…

 

Corin Petraru's groups