Vince Szabo (NO VIEWS)
photos
736
on Google Maps
views
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!” Zsoltárok 90,12 _______________________________________ Üdvözöllek! Szabó Vince vagyok. (vince.szab@gmail.com) Ha kiváncsi vagy rám, akkor kérlek nézd meg a képeimet. Kösz! A fény legyen veled! ■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□ "Teach us to count our days so to get a wise heart!" Psalm 90.12. _______________________________________ Hello! I am Vincent Szabó (vince.szab@gmail.com) If you want to know me, then please look at my pictures.. Thanks! In the light be with you!

Vince Szabo (NO VIEW…'s conversations

Ügyes munka!

L

Üdv,

GyurIca

FaSon, thank you!!!!!!!!

BELLA IMAGEN!!!!. LIKE+FV. Un abrazo. Ángeles

Hú de csábító ez a szék! Remélem a húsvéti ünnepekben nekem is sikerül végre leülni, ha nem is erre, hanem valami más ülőalkalmatosságra! :-) Ágikám köszönöm a húsvéti jókívánságodat, én is kívánok Neked és kedves Családodnak kellemes ünnepet! Puszillak szeretettel, Éva

Fantastic view! L+F Greetings, NFerenc

belle ambiance !
+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F+liKe it !
Amitié

Begoña, thank you for your visit and for your kind comments and YSL! Kind regards, Tamás.

Thank you very much zhsv.

Best Regards, Wilfried

Wonderful snowy photo!Like. Greetings,Julianna

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Vince Szabo (NO VIEW…'s groups