Paul Ion
photos
on Google Maps
views
"How many living things you have made, O Lord ! You have exhibited great skill in making all of them; the earth is full of the living things you have made." (Bible, Psalm 104:24) _________________________________________________________________ Am traversat multe păduri, am trecut râuri şi munţi, am văzut multe ţări... ce vă pot spune: există un Creator înţelept şi Acesta este Dumnezeu care a creat totul atât de minunat ! Prin toate cele 9000 de fotografii ale mele de pe Panoramio, mesajul meu este : Omule, oriunde ai fi pe acest pământ, întoarce-te la Dumnezeu ! Nu vezi tu creaţia Sa minunată ? De la cele mai mici insecte din iarbă până la cele mai îndepărtate constelaţii, chiar nu vezi că există un Creator care le-a făcut pe toate cu înţelepciune ? Citeşte Biblia şi descoperă-L pe Dumnezeu în tot ce a făcut pe pământ și ce face în fiecare zi pentru tine !

Paul Ion's conversations

Fantasztikus panoráma! +L+F Üdv, Sanyi.

Bună ziua Lia! Foarte frumoasă imagine (mențiunea putea fi oricând și premiu), interesant comeantariul acesteia, dar... Constantin nu l-a admirat niciodată pe Traian, ci l-a urât din tot sufletul pentru că i-a cucerit țara...Așa că, atunci când a ajuns împărat, a distrus aproape toate vestigiile care aminteau de Traian, mai puțin cele care aminteau de seminția sa (vezi statuile de daci de pe Arcul lui Constantin și Columna). În rest, succes în imortalizarea frumuseților din Dobrogea și nu numai. Cu stimă, Constantin.

I am glad you found it, Alex.

Thanks a lot, Νίκος

Best wishes, Csaba

В интерес на истината това е "Светлата дупка".Нищо против някакво "поетично" име,но все пак е "Светлата дупка". Parentheses in the url)

Очень приятный снимок! Like. С наилучшими пожеланиями, Николай.

Excellent photo!!! Greetings from Athens.

Interesting and beautiful composition! Like 25! Best wishes! Greetings from Ukraine! Yuri.

L+F Best wishes,Cezary

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Paul Ion's groups