Gerold Vluggen
photos
on Google Maps
views
None: Na velen jaren (48) jaar al.....de Topsport beoefend te hebben en Duizenden, en Duizenden km hebben af gelegd op de Fiets (Wielrennen) en Lopen, en Snelwandelen Ultra en Triathlon. En 7 NK Hele (Triathlon) en 2 ZN (Marathon) en 1 EK Hele Goud (Triatlon) Beste Tijd 8.49.12 uur in Auckland .En de Wk'S.... En als Master....... heeft opgeleverd en nog altijd vanaf 1993 de Recordhouder ben op de Kennedy-Mars Sittard in 7.50 uur.... en dan nog het 24 uurs Hardlopen wat ik in CZ deed en bijna 266.988 km liep. En beste Marathon 2.27.01 uur.!Onder Avon die MIJN RECORD GEWOON UIT DE BOEKEN HOUD ZIELIGE APEN MIJN SLAG KOMT NOG WEL EENS.. En dan nog als Wielrenner waar ik vanaf 1967 tot 1981 Actief was 34 Overwinningen boekte.En dan nog maar te zwijgen over de rest.........Anders komen weer van die gestoorde met verhalen..DIE HUN NAAM HIER NIET DURVEN NOEMEN en een naam aan Maken!!!!....Heb ik zelf toch een soort afwisseling gezocht. Om niet meer onder weg te zijn..... door de gedachte ik moet weer Top zijn om een prestatie te leveren op mijn !!!ste.. En in Jan 2013 onderging ik een rugoperatie, en dat maakte dan ook echt een eind er AAN?? En omdat ik in 58 landen ben geweest en een berg foto's heb, maar niet zo de zin had ze allemaal in te scannen dacht ik ga er maar eens maken, omdat ik de hele Benelux als mijn broekzak ken. Blijkbaar is het op Panoramio een drukste van jewels. Ik weet veel stukken..maar je verwacht niet dat het al bezocht is......door de hobby fotografen. Ik denk een beetje aan vergane professionele, die het niet hebben kunnen maken in hun carrière die het grootste deel van de foto's op Panoramio hebben staan. Ik heb er meer dan 96 tig Duizend km erop zitten met lopen. wordt wel eens gezegd hoe lopen ze dat, door veel wedstrijden,.. en tochten wandelen, voorheen iedere weekenden als ik kon op pad wedstrijd of tocht en meestal de langere afstanden..Meer dan 50 km. En dat wordt dan bij gehouden in een afgestempeld BOEKJE. En zal nu wel niet zonder mijn Fotocameraatje onderweg zijn.!!?? En hopelijk wordt het een nieuwe uitdaging en misschien HOBBY!!!???

Gerold Vluggen's conversations

Record van mij wordt echt niet gebroken staat echt scherp en snel..7.50 uur. Niemand komt er morgen aan op de 80 km..de Winnaar zal meer dan bijna een uur moeten toe geven!!!

Interesting picture!!I have never seen this before!! Fav& Like!!, Best wishes from US,Yikun Huang

Toen ik hier was...zag ik een vogel die een paar uur later over vloog...toeval..hé...zag mijn niet iets naar Schinnen toe...ik was via Sittard zo weer terug gegaan langs mijn Z....en daar iets tussen in....zag ik ik al een vreemde kraai vliegen. bekijk de tijd!!!!!

La Loire, ses sables et sa verdure!

Ze zijn niet meer kapot voor foto's in een kapel...keuren af en drol vanfoto's van steen en bloem is wel een wegwijzer hier...waar zijn die dan te vinden morgen weg met zon voor sneeuw.....!!!! wat blijft dan op kaart een foto!!! drol.

Hier is toen in de Tweede wereld oorlog een verzet gepleegd aan de grens en daarom dit gedenksteen....want er zijn er toe 5 gevangen genomen en gefusilleerd. Iets verder op. Ze moeten er nog liggen hebben ze nooit kunnen vinden de Verzetsstrijders in die tijd....!!!!!!!

Jan, heeft in de jaren 80 tig veel tochten met me gewandeld. Was toen lid van die Club van Gulpen. Maar had beter ergens voor zich zelf kunnen wandelen dan bij zulke lieden. Vlak voor Jan Stierf was ik in Maart 1992 bij hem aan het sterfbed. Vlak voor de K-M Sittard. Ik was ook nog in herstel van een auto ongeluk met de Racefiets op 7-1-1992 wonder boven wonder overleeft, toen wel die breuk in de wervel over gehouden en dat toen al 2 keer...ervoor in 1978 die ze nu hebben vast gezet. Dat jaar liep ik na enkele maanden nog 8.34 uur in April op de 80 KM.......Jan heeft het niet meer mogen beleven. Om de Paar jaar bezoek ik zijn graf en nu zet ik hem hier neer. En het jaar erop brak ik het record in Sittard wat ik toen een jaar kwijt was...naar 7.50 uur. En nog steeds in bezit heb, na 22 jaar.

En Jos wie zou het graf nog doen komt die zus van Zuid-Afrika het nog doen of niemand meer zo te zien komt nog iemand WIE....Jullie waren maar met twee ik denk niet dat Die verlopen Koe wat in Pretoria zit dat nog doet.

Ik heb weer veranderd wie heeft nu gelijk van de Twee????????

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Gerold Vluggen's groups