Gerold Vluggen
photos
on Google Maps
views
None: Na velen jaren (49) jaar al.....de Topsport beoefend te hebben en Duizenden, en Duizenden km hebben af gelegd op de Fiets (Wielrennen) en Lopen, en Snelwandelen Ultra en Triathlon. En 7 NK Hele (Triathlon) en 2 ZN (Marathon) en 1 EK Hele Goud (Triatlon) Beste Tijd 8.49.12 uur in Auckland .En de Wk'S.... En als Master....... heeft opgeleverd en nog altijd vanaf 1993 de Recordhouder ben op de Kennedy-Mars Sittard in 7.50 uur.... en dan nog het 24 uurs Hardlopen wat ik in CZ deed en bijna 266.988 km liep. En beste Marathon 2.27.01 uur.!Onder Avon die MIJN RECORD GEWOON UIT DE BOEKEN HOUD ZIELIGE APEN MIJN SLAG KOMT NOG WEL EENS.. En dan nog als Wielrenner waar ik vanaf 1967 tot 1981 Actief was 34 Overwinningen boekte.En dan nog maar te zwijgen over de rest.........Anders komen weer van die gestoorde met verhalen..DIE HUN NAAM HIER NIET DURVEN NOEMEN en een naam aan Maken!!!!....Heb ik zelf toch een soort afwisseling gezocht. Om niet meer onder weg te zijn..... door de gedachte ik moet weer Top zijn om een prestatie te leveren op mijn !!!ste.. En in Jan 2013 onderging ik een rugoperatie, en dat maakte dan ook echt een eind er AAN?? En omdat ik in 58 landen ben geweest en een berg foto's heb, maar niet zo de zin had ze allemaal in te scannen dacht ik ga er maar eens maken, omdat ik de hele Benelux als mijn broekzak ken. Blijkbaar is het op Panoramio een drukste van jewels. Ik weet veel stukken..maar je verwacht niet dat het al bezocht is......door de hobby fotografen. Ik denk een beetje aan vergane professionele, die het niet hebben kunnen maken in hun carrière die het grootste deel van de foto's op Panoramio hebben staan. Ik heb er meer dan 96 tig Duizend km erop zitten met lopen. wordt wel eens gezegd hoe lopen ze dat, door veel wedstrijden,.. en tochten wandelen, voorheen iedere weekenden als ik kon op pad wedstrijd of tocht en meestal de langere afstanden..Meer dan 50 km. En dat wordt dan bij gehouden in een afgestempeld BOEKJE. En zal nu wel niet zonder mijn Fotocameraatje onderweg zijn.!!?? En hopelijk wordt het een nieuwe uitdaging en misschien HOBBY!!!???

Gerold Vluggen's conversations

Nicely composed. like

Best wishes, Andy

Ja klopt...zag het altijd maar wordt niet toe gekend staat dan wel en dan niet.

Zal het op schrijven. en dan verwijderen. Anders heb je stalkers aan de lijn. Ik moet vandaag naar het MDKL. Ben in de buurt. Het regent nu toch voor jou toeren nu.

Zelfde Plek.....verdomme. ich whare gisteren in det regge nat gewoude...du nit...ich muss effe in Brunssum sheje. Nun wars du bei Wittem.....gister avond.Dach nog loop ich doch dou noch in de moel. Nein was nun wer bei dath Wittem.

Tractor over der kop gegangen toen der berg heuvel af.

Ja kenn ich, mer noets mit genomme.

Je MOET OOK mijn 17e foto eens zien---DAAR HEEFT OOK IEMAND RUZIE MET HET BESTUUR vanalles met INKT weg gestreept op dat bord--LACHEN MAAR

Ik ben niet door die ROT-Greppel gelopen,,maar over het stoppelveld--van dit gerstvald---de Boerheeft dit nu gemaaid! Ik was er op 27 juli --Kijk maar eens naarmijn eerste foto's

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Gerold Vluggen's groups