Gerold Vluggen
photos
on Google Maps
views
None: Na velen jaren (49) jaar al.....de Topsport beoefend te hebben en Duizenden, en Duizenden km hebben af gelegd op de Fiets (Wielrennen) en Lopen, en Snelwandelen Ultra en Triathlon. En 7 NK Hele (Triathlon) en 2 ZN (Marathon) en 1 EK Hele Goud (Triatlon) Beste Tijd 8.49.12 uur in Auckland .En de Wk'S.... En als Master....... heeft opgeleverd en nog altijd vanaf 1993 de Recordhouder ben op de Kennedy-Mars Sittard in 7.50 uur.... en dan nog het 24 uurs Hardlopen wat ik in CZ deed en bijna 266.988 km liep. En beste Marathon 2.27.01 uur.!Onder Avon die MIJN RECORD GEWOON UIT DE BOEKEN HOUD ZIELIGE APEN MIJN SLAG KOMT NOG WEL EENS.. En dan nog als Wielrenner waar ik vanaf 1967 tot 1981 Actief was 34 Overwinningen boekte.En dan nog maar te zwijgen over de rest.........Anders komen weer van die gestoorde met verhalen..DIE HUN NAAM HIER NIET DURVEN NOEMEN en een naam aan Maken!!!!....Heb ik zelf toch een soort afwisseling gezocht. Om niet meer onder weg te zijn..... door de gedachte ik moet weer Top zijn om een prestatie te leveren op mijn !!!ste.. En in Jan 2013 onderging ik een rugoperatie, en dat maakte dan ook echt een eind er AAN?? En omdat ik in 58 landen ben geweest en een berg foto's heb, maar niet zo de zin had ze allemaal in te scannen dacht ik ga er maar eens maken, omdat ik de hele Benelux als mijn broekzak ken. Blijkbaar is het op Panoramio een drukste van jewels. Ik weet veel stukken..maar je verwacht niet dat het al bezocht is......door de hobby fotografen. Ik denk een beetje aan vergane professionele, die het niet hebben kunnen maken in hun carrière die het grootste deel van de foto's op Panoramio hebben staan. Ik heb er meer dan 96 tig Duizend km erop zitten met lopen. wordt wel eens gezegd hoe lopen ze dat, door veel wedstrijden,.. en tochten wandelen, voorheen iedere weekenden als ik kon op pad wedstrijd of tocht en meestal de langere afstanden..Meer dan 50 km. En dat wordt dan bij gehouden in een afgestempeld BOEKJE. En zal nu wel niet zonder mijn Fotocameraatje onderweg zijn.!!?? En hopelijk wordt het een nieuwe uitdaging en misschien HOBBY!!!???

Gerold Vluggen's conversations

Ja dan weten ze het!!!! lafaards durven ja niet.....de ouwe weet het...was ooit....een...V......maar ze deden ook nog wat niemand ze gezegd had te doen......maar dat komt nog wel op een rijtje. Als je kerel bent laat je niet onder je Email van alles schrijven......een watje....geen vent geen Kerel....zijn ja niets geweest...zijn niet hard gemaakt zo als wij...!!! Hebben zich dat altijd laten gevallen.....omdat ze zich zelf nog niet een broek aan kunnen doen, kunnen nog geen...ja wie zegt het zelf helpen... gaf...zo vaak kleren weg dankje er voor. Bij mij gaat het een tijd goed en dan kots ik op je....ik kan alle kanten uit...heb genoeg wel op een eerlijke manier...!!!En in bijna 60 landen geweest....maar die dachten dat ze ergens waren geweest bij oplichters in Bosnië.....En daar krijg ik informatie van iemand. Wat moet je met zo iets mijn trots werd geraakt...als je 3 keer al met zulk tuig in aan aanraking bent gekomen moet je na gaan denken....beter met eerlijke mensen. dan met zo iets....Ik zeg wel eens waar ik geweest ben liepen dieven rond maar hier in dat Holland lopen er ook genoeg die niet van buitenaf kwamen....een gaf ik iets en die zei nog niet danken, die sloeg steeds iedereen om, als die het praten was...die dag wacht ik af als die komt heb ik ook nog wat van te goed.....bij Borgharen is een brug mag hij zeggen hoe laat en wanneer...........ik ben ER.!!!Dat HIJ maar bedenkt dat hij zwemmen kan......anders is het op de bodem.

Een baby Aye-aye, een lemur uit Madagascar. Ze zijn heel schuw en zachtaardig en helaas met uitsterven bedreigt omdat het volksgeloof ze als ongeluksbrenger ziet.

LIKE

Groetjes uit Gent

Ja en zal nu wel weer denken...daar zitten er weer bij van het zelfde Tuig...als Q.... Kletsers is erger dan je iemand oplicht. Of je doet het op een andere manier...en dat noemen ze betrapt op een leugen..Ha ha....ja 15 jaar gelogen...op staats -centen.....Hé......klepper. Dat verhaal rond ik deze keer wel af...met allemaal dat tuig wat me in jaren voor de voeten kwam...weet je waarom ik dat hier schrijf omdat dat dat TUIG het bij HOUDT hier, en de mogelijkheid heb het hun duidelijk te maken als ze de bal willen laten rollen.....is als ik wat hoor....iets wat me niet bevalt. Want daar werd vriend en Vijand al be-klets al was.!!!!..maar ze hielden zich wel er mee op maar die waren bang VOOR mijn...daarom hadden we moeten luisteren...ja zeker ik was een jager en daar moet je mee op passen EERLIJKHEID leeft het langst....HÉ.....waardeloos.....bestaan op niets nooit iets bereikt en zal ook nooit meer komen wel de Zwarte Pieten...die lopen er dag en nacht in....Alles wat maar zwart is. Ja die gaven niets en deden niets....maar de gene die het meeste deed...lullen en kutten ze overheen....Openbaar komt ook nog wel ergens waar veel mensen zijn...let op dat uur en dag...wat gaat komen. begin maar te oefen voor te lopen want aan het lopen komen jullie...als ik begin pas daar nu voor op..ik zal bijten...maar drie keer is het nu wel Raak...en deze keer sla ik hard toe. En weet het hele drop het al...al gezegd wat jullie deden met die buitenlandse oplichter die hier tonnen de staat heeft opgelicht.

Ik denk weer een toestel weg...zo onduidelijk, ja op een racefiets worden ze vochtig en klam...dat werkt op die dingen in..!!!!!

Mooi verhaal als je niet EERLIJK BENT>>>>>>>>>Want die hebben geen rechten stateloos noemen ze dat en de arme MENSEN betalen voor die idioten weet je het woord...nog...daarom was ik voor bereidt...alles ook alles op te nemen wat ik kon. En op te slaan..En toe slaan als het tijd is...geef kansen ga je weg...wil je tegen me aan verlies je echt...je wint nooit van me....tot in de hel nog niet.

Privé Abellheid......zo heten die hier Baron..En heeft het al van de 18 de eeuw...!!!

Dan moet je maar gek zijn op je 70 tigger...nog zo ver te gaan en over 100km voor Foto's hier!!!! ja de liks betalen..als dat zo was ...waren die Luieriken..wat nog onder ons zijn...wel op de Fiets te krijgen. Maar die kijken liever hier dan dat ze zich de naad uit de Broek fietsen.???? Ja moet ik zeggen.....een paar dagen geleden ...toch hard neer gegaan in een spoor.....van die boeren ...die maar alle paden kapot rijden....tegen de Borst (het stuur wat om sloeg) maar ja de pijn gaat weg bij kerels dat weet je zelf ook.....maar watjes liggen dan al een jaar in bed. Ik heb een paar mee gemaakt waar je het niet van wist....wat heb je toch onder Gods zon lopen.....ga maar zo door en geef ze een voorbeeld liever dood met foto's maken met de Fiets dan lui in de stoel je laatste min...af tellen.

En weer Geplaatst...!!! daar nog ooit een Beter van geleverd.....!!!! Deze was het begin met Mobiel foto's maken.

Is dat Daar waar je je ribbenbrak(de fiets ligt er nog) zult wel een flinke smak gemaakt hebben??? Hoe ben je thuis gekomen,,,met drie gebroken ribben en een verstuikte knie??

Ik dacht Filmpje kan je hier ook laten draaien maar misspoes!!!!

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Gerold Vluggen's groups