Gerold Vluggen
photos
on Google Maps
views
None: Na velen jaren (50)jaren reeds overheen maar nu ook stop......de Topsport beoefend te hebben en Duizenden, en Duizenden km hebben af gelegd op de Fiets (Wielrennen) en Lopen, en Snelwandelen Ultra en Triathlon. En 7 NK Hele (Triathlon) en 2 ZN (Marathon) en 1 EK Hele Goud (Triatlon) Beste Tijd 8.49.12 uur in Auckland .En de Wk'S.... En als Master....... heeft opgeleverd en nog altijd vanaf 1993 de Recordhouder ben op de Kennedy-Mars Sittard in 7.50 uur.... en dan nog het 24 uurs Hardlopen wat ik in CZ deed en bijna 266.988 km liep. En beste Marathon 2.27.01 uur.!Onder Avon die MIJN RECORD GEWOON UIT DE BOEKEN HOUD ZIELIGE APEN MIJN SLAG KOMT NOG WEL EENS.. En dan nog als Wielrenner waar ik vanaf 1967 tot 1981 Actief was 34 Overwinningen boekte.En dan nog maar te zwijgen over de rest.........Anders komen weer van die gestoorde met verhalen..DIE HUN NAAM HIER NIET DURVEN NOEMEN en een naam aan Maken!!!!....Heb ik zelf toch een soort afwisseling gezocht. Om niet meer onder weg te zijn..... door de gedachte ik moet weer Top zijn om een prestatie te leveren op mijn !!!ste.. En in Jan 2013 onderging ik een rugoperatie, en dat maakte dan ook echt een eind er AAN?? En omdat ik in 58 landen ben geweest en een berg foto's heb, maar niet zo de zin had ze allemaal in te scannen dacht ik ga er maar eens maken, omdat ik de hele Benelux als mijn broekzak ken. Blijkbaar is het op Panoramio een drukste van jewels. Ik weet veel stukken..maar je verwacht niet dat het al bezocht is......door de hobby fotografen. Ik denk een beetje aan vergane professionele, die het niet hebben kunnen maken in hun carrière die het grootste deel van de foto's op Panoramio hebben staan. Ik heb er meer dan 96 tig Duizend km erop zitten met lopen. wordt wel eens gezegd hoe lopen ze dat, door veel wedstrijden,.. en tochten wandelen, voorheen iedere weekenden als ik kon op pad wedstrijd of tocht en meestal de langere afstanden..Meer dan 50 km. En dat wordt dan bij gehouden in een afgestempeld BOEKJE. En zal nu wel niet zonder mijn Fotocameraatje onderweg zijn.!!?? En hopelijk wordt het een nieuwe uitdaging en misschien HOBBY!!!???

Gerold Vluggen's conversations

Obrigada! It is nice to see you, ganzilotomich!

indrukwekkende foto met schitterende oude grafstenen Fav en Like!

Dit is het oude huis van Mathieus Peters. Broer van Pieter Peters. Mathieus Peters was oorspronkelijk de meelboer van Munster! De weg rechts voor het huis gaat het bos in was in de 60 en 70 een geliefde uitvalsbasis voor hanengevechten. Den Duits had in de jaren 40 hierachter in het bos een opslag voor wapens verstopt.

Ein ungewöhnliches Gebetsbild - aber sehr schön...

Ik hoor via via dat het makkelijk is een naam aan te maken. En foto te pikken en dan uit halen ergens onder een account. Schaamte is dat er mensen iets doen waar niets tegen KAN doen Lafheid. Zeker zelf in de knoop het niet tegen je zelf te zeggen maar misbruik maken van wat ze weten en je daar mee te besmeuren. Schande en schande is dat dat zo misbruik van iets gemaakt kan worden waar wij allen zich niet tegen kunnen weren en dat een Overheid het niet zelf in ziet. Om zich zelf in de tang te laten nemen door mensen die diefstal van mensen zijn gegevens pakken om een boel op te hitsen. Waarschuwing naar zulke figuren die dat doen zich zelf niet prijs te geven maar andere gebruiken met hun leugens en driegende taal elders onder andermans naam

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Gerold Vluggen's groups