Gerold Vluggen
photos
on Google Maps
views
None: Na velen jaren (49) jaar al.....de Topsport beoefend te hebben en Duizenden, en Duizenden km hebben af gelegd op de Fiets (Wielrennen) en Lopen, en Snelwandelen Ultra en Triathlon. En 7 NK Hele (Triathlon) en 2 ZN (Marathon) en 1 EK Hele Goud (Triatlon) Beste Tijd 8.49.12 uur in Auckland .En de Wk'S.... En als Master....... heeft opgeleverd en nog altijd vanaf 1993 de Recordhouder ben op de Kennedy-Mars Sittard in 7.50 uur.... en dan nog het 24 uurs Hardlopen wat ik in CZ deed en bijna 266.988 km liep. En beste Marathon 2.27.01 uur.!Onder Avon die MIJN RECORD GEWOON UIT DE BOEKEN HOUD ZIELIGE APEN MIJN SLAG KOMT NOG WEL EENS.. En dan nog als Wielrenner waar ik vanaf 1967 tot 1981 Actief was 34 Overwinningen boekte.En dan nog maar te zwijgen over de rest.........Anders komen weer van die gestoorde met verhalen..DIE HUN NAAM HIER NIET DURVEN NOEMEN en een naam aan Maken!!!!....Heb ik zelf toch een soort afwisseling gezocht. Om niet meer onder weg te zijn..... door de gedachte ik moet weer Top zijn om een prestatie te leveren op mijn !!!ste.. En in Jan 2013 onderging ik een rugoperatie, en dat maakte dan ook echt een eind er AAN?? En omdat ik in 58 landen ben geweest en een berg foto's heb, maar niet zo de zin had ze allemaal in te scannen dacht ik ga er maar eens maken, omdat ik de hele Benelux als mijn broekzak ken. Blijkbaar is het op Panoramio een drukste van jewels. Ik weet veel stukken..maar je verwacht niet dat het al bezocht is......door de hobby fotografen. Ik denk een beetje aan vergane professionele, die het niet hebben kunnen maken in hun carrière die het grootste deel van de foto's op Panoramio hebben staan. Ik heb er meer dan 96 tig Duizend km erop zitten met lopen. wordt wel eens gezegd hoe lopen ze dat, door veel wedstrijden,.. en tochten wandelen, voorheen iedere weekenden als ik kon op pad wedstrijd of tocht en meestal de langere afstanden..Meer dan 50 km. En dat wordt dan bij gehouden in een afgestempeld BOEKJE. En zal nu wel niet zonder mijn Fotocameraatje onderweg zijn.!!?? En hopelijk wordt het een nieuwe uitdaging en misschien HOBBY!!!???

Gerold Vluggen's conversations

Deze Boom is nu weg, er staat nu een gedenksteen.

splendid rainbow in the sky - L I K E - The best wishes from ROME - Gianni

Die was nog wel te aaien , maar die andere een tijd terug niet...legde het loodje....blijkt dat de resten al op gevreten waren....mooie Herder met een bijt lustige aanval koste hem het leven. Anders had ik er slecht uit gezien...toen..Maar deze..was aardig dan heeft hij niets te vrezen....valt hij aan breek ik hem zo de Nek als hij los loopt en aan valt.

Очень интересное фото. Нравится. Привет из Москвы.

Mooi genomen...weet je een paar meter naar links en dan nog iets terug ben ik geboren.........!!! Geboorte plek staat dat ding bijna op heeft de Gemeente ooit een naam plaatje van me wil maken...om mijn Sport verdiensten.....ik moet lachen hadden wat anders kunnen doen. Fred is nu ook bij je als Favoriet.....Gezellige man...moet je eens foto's mee maken..!!! een like geef ik je op mijn (wiegje) plaats.

DIT BEELD ZAL ZEKER VAKER TERUG KOMEN. HOE MEER TIJD IK KAN VRIJ MAKEN.............GAAN WE OP PAD FRED ALS DE ROUTE ME MET DE OMWEG NIET TE VEEL GAAT WORDEN. ER ZIJN PLEKKEN WAT VEEL NOG NIET WETEN..........EN DAAR MAAK JIJ DAN JOU LIKE FOTO..............EN DIE PLEKKEN ZOEK IK WEL VOOR JE.!!!! VEEL VIEWS MAAR...WEINIG COMMENTAAR!!!!!!?????? HA HA HA HA HA ...FREDJE.

Unexpected..???????

Ja Mark Juist van dag 4 Aug....dat Mam zei ga. Toen ik je zag toen zag ik dat je ouder bent geworden...al 40 tig jaar. Denk aan de tijd dat ik je mee nam op het Fietsje naast me rijdend en ik lopend of snelwandelend naast je..en dat km lang....vanaf 9 jaar nam ik je toen mee...Nu een man met kinderen....en het doet pijn de weet....Juist als of het gisteren was...dat ik daar op die dag een Man zag staan.....en wie was bij je JE!!!!! Heel veel pijn in mij hart nu nog....de tijd vliegt en je zal mij nooit meer zien...dat zal wel zo moeten zijn....jonge ik wens je alles goed in je leven. Maar mijn pijn blijft....iedere dag voel ik het.

Thank you, Gerold! I like your cute avatar.

Ja Herhalen is verversen. Niet omdat ik 20.000 vol wil hebben...!!!

« Previous12345678...4748Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Gerold Vluggen's groups