John Skovhus
680
photos
679
on Google Maps
views
Først, lad mig gøre det klart, at vi vil give en nem måde for dig at Overføre alle dine Panoramio fotos, deres metadata og deres viewcounts til Google Views. Dine billeder vil blive gemt i offentlige album i Google+, og vi vil give dig en Google Drev opbevaring bonus for at dække de ekstra dataforbrug. Og når vi lukker ned Panoramio, og du ikke ønsker at flytte dine fotos over til Views, kan du blot hente dem og ikke overføre billeder. Her er detaljerne om overgangen til Google Views: Datasikring værktøjer til at tilpasse din profil, da vi anerkender, at fotografer vil have kontrol over, hvordan deres arbejde vises. Dette vil omfatte en "bedste Photos" funktion, som Panoramio har i dag. En nem-at-bruge overførselsflow for at overføre dine fuldt opløste Panoramio fotos, metadata og viewcounts til Google Views. Hvis du allerede har eksporteret Panoramio fotos til Google+, kan du have dubletter, men vores albumnavngivning skulle gøre det nemt for dig at styre. Lige nu, foreslår vi at du lader dine Panoramio fotos blive hvor de er, men prøver Google Views med nogle nye fotos. Når overførselsflow er aktiveret, vil du undgå mere dobbeltarbejde og dine viewcounts vil blive bevaret. Hvis du ønsker det, vil dine fotos, der forbliver på Panoramio ikke overførte fortsat kunne ses på Google Earth og Google Maps (langt ud over overførslen), hvis de er knyttet til en Google-konto. Følgende data og funktioner vil ikke blive overført: Grupper (som ikke har været populær i Panoramio) Yndlings fotografer (selvom vi overvejer lignende funktioner) Kommentarer (da vi ikke kan flytte kommentarer til Google Views for dem, der ikke overfører billeder)
« Previous12345678...2829Next »

John Skovhus's conversations

BUenisima la vista del volcan me re-encanto el pico de la montania a la distancia con partes cubiertos de hielo y la mantania se va como azul profundo. Buenisima foto!!!

Rigtig dejligt stemningsbillede

Thanks a lot, Bogdan. Greetings, Torben.

Tak for kommentaren. Jeg nyder selv af og til at tage turen langs Vestvolden enten til fods eller på den to-hjulede. Som du siger; dejligt fredeligt område og med en, synes jeg, fascinerende historie.

Sorry, we were just passing through when we took this picture, actually seeing the city where my mother grew up.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

John Skovhus's groups