colinx1723
photos
on Google Maps
views
Hello, i'm a student from Timisoara. Photography it's just a hobby of mine! I love to search on Panoramio mostly for heritage and architecture photos. That's why most of my pictures express the beauty in architecture! Despite that, I apreciate photography as a form of art! So the photographers with skills, a trained eye and a big soul have all my consideration!

colinx1723's conversations

Thanks my dear friend Annelise L Floroian!

Very nice shot, LIKE, All the best, palaemon

Thank you Lech!

Greetings from Budapest Z.

Very nice shot with the rainbow. LIKE 300.

Best wishes, Gerda

Marvelous place. YSL. Regards

YSL. Très belle photo. Merci de votre ysl très sympathique. Cordialement. Mayaamon.

PARDON, PODUL MINCINOSILOR fiindca este vorba de evreii care se asezau la pod sus pe el si BAGAU tot felul de intrigi si strimbe sa bage URA si NAGATIV intre oamenii timpului iar in versunea germana este aceasi explicatie. Deci nu este PODUL MINCIUNILOR ci PODUL MINCINOSILOR, minciunile erau mereu rostite cu intentii de avantaje. Se pare ca si astazi avem din ASTIA DESTUI ba chiar unul este acum presedinte. In perioada acea ca si astazi evreii au NUME GERMANE de CAMUFLAJ si dupa analiza morfologica se deosebesc USOR de germanii originali de acea au ales sa se amestece printre germani sa nu fie deosebiti. Insa MINDRIA LOR PERSONALA si iesita din comun, i-a facut sa isi aleaga NUME DEOCHEATE care sa ii dea de gol. Cine cunoaste limba germana BINE si structurile de analiza stie despre ce vorbesc. Evreii isi dau nume combinate cu semnificatii superioare sau de persoane cu functii MARETE in timp ce numele germane ORIGINALE sint SIMPLE. Exemplu: Bruckenthal este evreu iar Bruck este simplu german, mai exista si altul de exemplu Rosenberg (pilotul de la F1) sau simplu a fi Rosen de german, dar mai avem si EVREI DE CULOARE cum ar fi Whoopi Goldberg este de culoare dar asta VA INSEALA caci este de origine evreiasca. Mai exista o alta structura ca cea a lui JOHANNIS sau JOHANSON avem baza JOHAN si mai apare prefixul NIS sau SON si acestia din pacate sint evrei. In schimb va uitati la cit povesteste un om sau PROMITE si cit face din ce PROMITE si automat il descoperi ce fel de om este. Ach sa nu uit, mai avem si EVREI CU NUME ROMANESTI si HABAR NU AVETI citi sint camuflati printre VOI, ba chiar cu nume ROMANESTI. Multi dintre EI de frica BOLSEVICILOR imediat la finalul razboiului si-au schmbat numele din cele evreiesti ori in ROMANA dar cu scris romanesc si inteles romanesc ori altii L-AU TRADUS IN ROMANA. Cunosc unul SEIDEL care il chema SEIDELMANN si cind au venit beolsevicii a trecut la ZAIDAL dar in realitate nu inseamna nimic romanesc de aici incepi sa si analizezi de unde vine originea si usor pe cai de analiza descoperi identitatea. Mai exista altul Schusterman si a devenit Suster romaneste insa nici asta nu inseamna nimic desigur. Sau chiar din evreu a devenit romanesc ca si Johannis a devenit IONAS sau Ionel, sau IONASCU ba chiar si IONESCU aici avem ION si structura romanesca ESCU, POP,-ESCU, sau mai cunoscut este IOSIF -ESCU si devine IOSIFESCU de la baza IOIF. Mai aiurea este sa il botezi pe un copil david fiindca este nume original evreiesc si nu are nimic cu cele romanesti si totusi familia respectiva habar nu are de identitatea numelui si viitorul copilului. Deci nimic nu este ACCIDENTAL chiar si podul mincinosilor avea un SCOP ca si cel din parlamentul Romaniei.

NICE Building ? Glumiti oameni buni, asta merita darimata NU GARA.

casa diavolului de unde s-au planificat distrugerile PITESTIULUI. In aceasta cladire ciudat este caci si la comunisti, se perindau tot felul de indivizi ba chiar aici in cladire se executau tot felul de planuri diabolice. Se pare caci indluentele negative ale cladirii merg mai departe si actiunile criminale se tin in lant... de obicei se spune caci omul sfinteste locul si aici este CEVA adevarat in zicala asta...

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

colinx1723's groups