szalay3-II
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
We like travelling in the mountains, in the caves, in the forest, We like the castles, manors. I collecte the musical CDs and DVDs

szalay3-II's conversations

Petr Thank you véry much !! Amicalement Patrick

Hi ChiefTech! Thank You for the nice comments! Best Regards from Hungary! Gabriel (Gábor)

Interesting monument! Great shot!
Like!
Warm greetings from Russia!
Ivan.

Hi René! Thank You! Best Regards and Happy New Year for You and Your Family! Gabriel (Gábor) (One of my favorite country is Switzerland. Our last visit was in 2010, they celebrated our 30th wedding anniversary, at the Jungfrau Region. It was a beautifull 10 days).

Köszönöm! Üdv: Gábor

Na ez az a pont, ahol viszont tényleg nem értek egyet a PA-val. Itt tényleg tartozéka az ember, mégpedig lényeges tartozéka a piacnak, ráadásul nem portré szerűen, vagy beállított csoportképként kerültek a képre. Ez pld. szerintem egyértelműen GE-re való kép. Arról meg nem is beszélve, hogy egy piac az egyik legjobb fokmérője egy helynek, arról igen sokat elárul.

Kedves László! Olvastam a vitádat NightHunterrel a Google csoportokban. Megnéztem az albumodat és tényleg nagyon sok kifejezetten remek kép van benne (majd fogom, like-olni, ha lesz egy kis időm). De az a véleményem, hogy egyes fotók valóban nem valóak a GE-re és nem azért, mert bármi baj van vele (még akár fotókiállítást is lehet vele nyerni!). Szerintem egyszerűbb lenne tudomásul venni, hogy nem teszik át a GE-re, mint e miatt az idegeidet gyapálni (pld. ez a kép: http://www.panoramio.com/photo/58564079, ennek tényleg nincs semmi kapcsolata a GE-el). Nekem is van egy csomó olyan képem, főleg a vasút fotózásosak közül, amit nem tettek át, de nem is kapálózom érte (bár a következetlenségük azért itt is előjön, amikor egy sorozat mozdony közül kettőt áttesznek és nyolcat meg nem, holott képalkotás szempontjából szinte semmi különbség nincs köztük). Egyébként valószínűleg ezzel a képpel is az a baj, hogy a háttér tényleg csak háttérként szolgál az ember előtt, aki dilemmázik a törlést illetőleg, tehát Ő a fő téma. Hiába jó a kép technikailag,nem GE téma. Ez persze csak az én véleményem. Üdvözlettel! szalay3

Real amazing the colors !!! like....Kostas

Hi Henk Bouwers! Thank You! Best Regards from Hungary! Gabriel (Gábor)

Roberto, Thank you very much for your visit and love this place. the old city of Carcassonne by the Count's Castle which was kept in a very good condition and now Heritage HUMANIN.

Sincerely, Narbonne, France Roger.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

szalay3-II's groups