Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Katona Ferenc
photos
709
on Google Maps
views

Katona Ferenc's conversations

Wowwww ! – This is a great shot!. Regards from Athens.

Mulţumesc frumos tuturor! Şi mie îmi a plăcut că peisajul e mai variat după Valea Crişului.

Salutări, Csaba

Nice shot, Congratulations! I've been there several times and that area is one of my favorites.

Frank

Kedves Jenő!

Én a Körös partján laktam (Splaiul Crisanei,)ezért szinte minden nap láttam a hidat; nagyon szerettem. Azon a napon amikor megroggyant az egyik pillér - szerintem 1981 tavaszán történt - suliból hazajövet már le volt zárva, de mégis átmentem rajta. Később, mikor már szinte teljesen lebontották, csak a régi korlát maradt meg belőle és mellette egy kötél kifeszítve, hogy a munkások közlekedhessenek rajta. Akkor mentem át rajta utoljára. Tudomásom szerint 1913-ban épült, engem mindig a budapesti Szabadság hídra emlékeztetett. Ugyanaz az ív, pillérek, mindkét híd zöldre festett és szegecselt ... volt.

Minden jót! Szia! Feri

Szia Feri!

Van is mire büszke legyél, jól sikerült a vizsgamunkád, gratulálok! Nagyon szép a kerítés és milyen kicsi a világ, hogy most megtudhattam kinek a keze munkálya is van még benne! Akkor ezek szerint szakmabeliek lehettünk, mert én fémforgácsolónak tanultam és otthon még egy évet dolgoztam is az Infratireaban. De a sors úgy hozta, hogy már 22 éve Bp-en élek és 20 éve hivatásosként sofőrködöm. Amikor véletlenül belebotlom egy lakatos műhelyben a fém éj olaj szagának keverékét megérezve nagyon gyorsan kezd verni a szívem, mert olyan mintha vissza mentem volna az időben a diákéveimbe!

Köszönöm látogatásod és további szép hétvégét kívánok! Üdv. Jenő

Kedves Katona Ferenc!

Tényleg sikerült örömet szerezned a régi híd fotójával. 70-ben születtem és én még emlékszem gyerekkoromból a régi hídra és környékére amikor még házak voltak a panelrengetegek helyén! Iskola után sokat mászkáltunk arra. Arra is emlékszem amikor a Fáklya nevű napilapban volt egy fotó a megrogyott hídról. Ennek már 30-éve (pontos évszámot nemtudok) és mégis olyan mintha tegnap lett volna. De azért emlékeinkben és szívünkben örökké őrízni fogjuk!

Kellemes hétvégét kívánok neked és családodnak! Jenő

Ce tare-i trenul ala ! Si lung... Si abruptu' e tare...periculos.

Köszönöm a megtisztelő csoporttagságot ;-)

« Previous1234Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Katona Ferenc's groups