mr-photograpy
642
photos
572
on Google Maps
views
Fotografieren ist ein Weg seinen Mitmenschen begreiflich zu machen wie man selbst die Welt zu sehen vermag. Ob es Jemanden gefällt oder nicht ist jedem selbst überlassen. Jedoch wenn man über einen dieser Blicke spricht wird aus diesem, aus einem rein persönlichen Eindruck Kunst.

mr-photograpy's conversations

I am pleased you LIKE this image, Milan. Best wishes from Scotland to Slovakia, Joe

Uchowaj Boże przed takim urlopem !!!(L)

mohon ijin yah mas utk copy fotonya.

Wonderful ! YSL!

Draga Mihai,

Imi place poza ta "low flight" dar mai mult admir talentul tau de "editor" decat de fotograf amator. Folosesti Adobe, Photoshop, Elements sau alte programe de editare ?
Este suficient sa combini 2 poze separate cu sau fara ajustari si "presto" se obtine o poza mai mult sau mai putin senzationala.

Alte poze de ale tale pe care le-am vazut au si calitati aristice promitatoare. Mi-a placut Domul cu lucirile luminii dupa ploaie. Persevereaza si vei putea ajunge mult mai departe.

Fotografiile mele au fost facute pe vremea "regimului luminos" asigurat de decedatul, cand foloseam niste filme alb-negre facute de ORWO (fosta Germanie de Est daca iti mai amintesti de ea). Aparatele cele mai grozave erau de productie sovietica (celelalte erau interzise) si pentru romanul obisnuit numai fotografie artistica nu se putea face.

Referitor la fotografiile alb-negru ale Fermei 3 Ghertenis (apartinand de IAS Maureni) si postate de mine a,veau doar un efect documentar. Ferma repectiva avea 1350 ha si 3 grajduri pentru bovine de reproductie. "Ruinele" respective reprezentau patulele de porumb care asigurau furajul animalelelor. Grajdurile s-au desfiintat si patulele trebuiau demolate. Deci nu se punea problema repararii lor deoarece nu mai aveau nici un scop. Fotografiile au fost atasate la formele de casare si am decis sa le postez totusi prin Panoramio, pentru ilustrarea unor epoci trecute.

Te plangi ca pentru asa ceva prim-secretarul judetului i-ar fi "impuscat" pe cei responsabili. Bine ca acum este mult mai bine cand ogoarele, pe care le cultivam odata erau ingrijite si curate ca palma, acum sunt in permanenta paragina, pline de scaieti si alte plante ruderale: am vizitat toate aceste terenuri si le-am plans de mila in halul in care au ajuns dupa revolutie.

Nu stiu daca ai ajuns sofer de camion sau nu, dar stiu cum aratau desemenea multe camioane IRTA: le plangeai si lor de mila ca si acelor patule de porumb. Statul comunist era aproape falimentar dupa cum asa zisa "revolutie" din 1989 a atestat.

Nu stiu ce varsta ai dar, in ceeace te priveste sunt 2 posibilitati: esti prea tanar ca sa fi cunoscut comunismul cat de cat sau ai uitat binefacerile lui.

In alta ordine de idei, poza ta de sub board-walk-ul de la Constanta imi aminteste de unele imagini de pe malul unuia din Marile Lacuri, atunci cand se asterne frigul teribil si viscolele bat dinspre Nord, venind de pe Teritoriile de Vest.

Anul Nou Fericit 2015 !!! Vio

Klasse Aufnahme, Kurt. Like und viele Grüße und einen Guten Rutsch!

I just fell in love with this photo !!!! very pretty !!! you are done !!!

Sinceri auguri di serenità e pace. Nello The Red

Friends

  • loading Loading…

 

mr-photograpy's groups