uratu
36
photos
27
on Google Maps
views
« Previous12Next »

uratu's conversations

Frumos ! Oras ce a apartinut Romaniei mari :D

Хороший захват,ухоженное место,это радует.

Могучая река Рэут впадает в Днестр.

frumos...cam invechita, dar e bine...

nu este corecta markarea.......

Да, при увеличении видна фактура картины, - похоже на пересъемку репродукции или картины ... но вид ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЙ!

Iarasi ma bag ca musca-m lapte. Daca supar, spuneti fara menajamente si jur pe cravata mea de pionier ca nu ma supar si nici nu mai deranjez.

1.) apropo de "roman din Romania nu din R. Moldova". Ce parere aveti de moldovean din Romania si Roman din R. Moldova?

2.) Ne meritam soarta - undeva pa le Herculane in mai anul trecut intalnesc o moldoveanca, primarita a unui sat de prin Chisinau. Din vorba in vorba, incep sa injur PSD-ul pe motiv ca e partid neo-comunist. Si ma trezesc ca respectiva primarita ma roaga sa tac sa nu ma auda vreun securist. Bineinteles ca eu injur pe comunisti numai in Romania, ca in R. Moldova imi era frica sa scot si aparatul foto pe strada (mai ales in transnistria) dupa ce am fost intrebat de mai multe ori daca nu cumva sunt "şpion", asta inclusiv de un vames transnistrean.

3.) Chiar e buna ideea infiintarii unui thread pe forumul Panoramio, cu informatii pentru cei ce vor sa calatoreasca in R. Moldova (pe cuvant ca au de ce). Mie unul imi este deja dor de R. Moldova, si ma voi reintoarce anul acesta de cel putin 2 ori - am prieteni de revazut. In Romania, exista multe idei preconcepute despre periculozitatea extrema a unei calatorii in R. Moldova.

4.) Uratu-le (mii de scuze dar tu ti-ai ales ID-ul), esti moldovan din Moldova, sau moldovean din Romania? Mi-ar face mare placere sa ne intalnim, daca reusesc sa ma intorc in R. Moldova, dupa cum mi-s planurile.

çok süper :)

« Previous12Next »

Friends

  • loading Loading…

 

uratu's groups