Tálos Péter
478
photos
338
on Google Maps
views

Tálos Péter's conversations

Visszatértem szavazni!

Üdv.: Anico

Péter csodálatos fotódra,

most szavazatom küldöm.

Gyönyörű, csodás táj.

Üdv. Judit

Kedves Balázs! Köszönöm, hogy szavazatoddal hozzájárultál a 2010. novemberi DNV sikeréhez. Szavazatodat 2010. november 20. 23:59-ig módosíthatod! Szép fényeket!

Mádi József, a 2010. novemberi DNV játékvezetője.

Kedves Andris! Köszönöm, hogy szavazatoddal hozzájárultál a 2010. novemberi DNV sikeréhez. Szavazatodat 2010. november 20. 23:59-ig módosíthatod! Szép fényeket!

Mádi József, a 2010. novemberi DNV játékvezetője.

Kata , egy kicsit elvittelek , adtam egy kis csillagot NEKED !! Nőjél nagyra , pici KATA !!! GRAT ! és LIKE ! ÜDV,NATUSKA

SziaGyöngyi!

Ennek igazán örülök és köszönöm! :))

Üdv: Krisz

Lohn Agoston

Köszönöm.

Légy üdvözölve Ágoston a galériámban!

Eszter

Kedves Robi! Köszönöm, hogy szavazatoddal hozzájárultál a 2010. novemberi DNV sikeréhez. Szavazatodat 2010. november 20. 23:59-ig módosíthatod! Szép fényeket!

Mádi József, a 2010. novemberi DNV játékvezetője.

Kedves András! Olyan szépeket írtál a fotóm alatt, hogy meg sem érdemlek ilyen dícséretet! Megnéztem az albumodat nagyon szépen dokumentálod azt amit láttál, van köztük jópár nagyon szépen szekesztett fotó, ígényes az album. Te a természet valós színeit adod vissza a képeiden, sikeresen. Az én célom egy idealizált világ megmutatása, kicsit festményszerű kivitelben, kicsit túlozva a színekkel, persze csak a jó izlés határain belül.Remélem! Üdv.: Péter

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Tálos Péter's groups