Laura Fokkema
Best photos All photos
185
photos
83
on Google Maps
views
« Previous12Next »

Laura Fokkema's conversations

Thank you Peter and Kappa Delta for the kind comments here at this historical image. A lot has changed over the years.

Best regards, Erik

Just sea and colors, great !!! L&F

Gelukkig was ik hier niet degene die ze zag vliegen...... en om nog even terug te komen op het Hoorenaar niet kunnen linken verhaal (vorige pagina). Daar is inmiddels een oplossing voor.

Love is in the air..........

Mooie foto. LIKE

Groet, Ray.

Leuke foto! LIKE

Groetjes, Ray.

Hessing- Passion for Extraordinary Cars

Dat een te veel aan passie dodelijk kan zijn, overigens net als de hoge snelheden die deze bolides kunnen halen is gebleken.

Het bedrijf heet nu:Louwman Exclusive Cars

Louwman legt beslag

Toch ronken geen heimachines na het bouwzomerreces. Alleen de wind huilt over het Hessingterrein. Achter de coulissen heeft Louwman het aan de stok gekregen met Hessing. Zijn vertrouwen dat Hessing de lening afbetaalt, is tot het nulpunt geslonken. Hij laat beslag leggen op Hessings opvallende autoshowroom, de vissenkom, langs de A2 en de inboedel waaronder zijn dure bolides. Daarmee zet Louwman Hessing schaakmat. Een faillissement à la minute dreigt voor de ambitieuze cardealer.

Hessing knokt in een kort geding voor zijn leven. Die beslaglegging moet van tafel. Anders is hij per direct bankroet. Nog afgezien dat hij van het idee gruwelt dat Evert Louwman zijn gewilde, markante stek langs de A2 zou betrekken. De rechter redt Hessings vege lijf en vonnist dat hij tot 1 april 2012 de tijd verleent de zaakjes op orde te krijgen. Het is maar zeer de vraag of hij de peperdure Bloeyendael-chaletjes weet te verkopen nu de woningmarkt volledig op zijn gat zit (met name in de hogere segmenten).

Bron (hele artikel over Hessing):www.ftm.nl (link in het artikel verwijst naar mijn foto op Panoramio)

Super L + F

Manfred

Echt een typisch nieuwsgierig katje

Ko

Very nice portrait! LIKE-23 ! Greetings from Ukraine. Yuri.

Gut gemacht ysl M

Friends

  • loading Loading…

 

Laura Fokkema's groups