Laura Fokkema
Best photos All photos
185
photos
83
on Google Maps
views
« Previous12Next »

Laura Fokkema's conversations

Hessing- Passion for Extraordinary Cars

Dat een te veel aan passie dodelijk kan zijn, overigens net als de hoge snelheden die deze bolides kunnen halen is gebleken.

Het bedrijf heet nu:Louwman Exclusive Cars

Louwman legt beslag

Toch ronken geen heimachines na het bouwzomerreces. Alleen de wind huilt over het Hessingterrein. Achter de coulissen heeft Louwman het aan de stok gekregen met Hessing. Zijn vertrouwen dat Hessing de lening afbetaalt, is tot het nulpunt geslonken. Hij laat beslag leggen op Hessings opvallende autoshowroom, de vissenkom, langs de A2 en de inboedel waaronder zijn dure bolides. Daarmee zet Louwman Hessing schaakmat. Een faillissement à la minute dreigt voor de ambitieuze cardealer.

Hessing knokt in een kort geding voor zijn leven. Die beslaglegging moet van tafel. Anders is hij per direct bankroet. Nog afgezien dat hij van het idee gruwelt dat Evert Louwman zijn gewilde, markante stek langs de A2 zou betrekken. De rechter redt Hessings vege lijf en vonnist dat hij tot 1 april 2012 de tijd verleent de zaakjes op orde te krijgen. Het is maar zeer de vraag of hij de peperdure Bloeyendael-chaletjes weet te verkopen nu de woningmarkt volledig op zijn gat zit (met name in de hogere segmenten).

Bron (hele artikel over Hessing):www.ftm.nl (link in het artikel verwijst naar mijn foto op Panoramio)

Super L + F

Manfred

Echt een typisch nieuwsgierig katje

Ko

Very nice portrait! LIKE-23 ! Greetings from Ukraine. Yuri.

Gut gemacht ysl M

Thank you l.siska for your great compliment.

Best wishes, Christien.

Spinrag schijnt super sterk te zijn Peter. Op internet las ik dat het tien keer zo sterk is als staal en sterkte-eigenschappen heeft die groter zijn dan kevlar, wat dat ook moge zijn.

Het lijkt wel allemaal zo onschuldig, maar loop er maar eens tegenaan, da's best lastig, al die draden aan je lichaam. Waar ze dan altijd breken, weet ik niet, waarschijnlijk op de verbindingsplekken.

Dank voor je complimentje. Groetjes, Christien.

Noiseware habe ich auch bis vor kurzem benutzt, es war eindeutig das Beste, was ich bis dahin gefunden hatte. Ich habe sogar die Pro-Version gekauft. Lightroom kann es aber tatsächlich noch besser, besonders weil man Flächen beim Schärfen maskieren kann, so dass auch NAchschärfen nach der RAuschreduzierung möglich und überaus effektiv.

VG, Lutz

Very beautiful photo!

Like!

Greetings, Blagoj

Freesnapshot sorry for my late reply , thanks for the very good comment , best wishes to you

.. it is only water .. Lyapa :)

Friends

  • loading Loading…

 

Laura Fokkema's groups