T-Doki
photos
on Google Maps
views
Itt köszönöm meg minden kedves látogatómnak a képeimhez tett hozzászólásokat és jelöléseket. ------ Welcome in my album. Thanks for your visit and kind comments.
« Previous12345678...4748Next »

T-Doki's conversations

Great color composition from Meškuičių sen, elegant frame with beautiful colors and light, very nice picture, my friend! Best regards from Greece, USE !!!

fav@9 like@15 bella! mi piace molto, saluto fabio italy

Thanks Joe - best wishes :-)

Egy igazi gyöngyszem!

F + L

Üdvözöllek, Eszter

Valaha elkészülnek a felújítással?

Szép a fotód!

F + L

Üdvözöllek, Eszter

Wonderful Picture!!!!

Favorite and Like Picture!!!!

Corey Coyle

Questo non è Isola di San Paolo!

Questo e Isola di Loreto!

Si trova da altra parte di Monte Isola e Isola San Paolo!

Bella comunque anche questa isola! Like!

Beautiful place LikE Best wishes .-----------------------------. Jens

Beautiful panorama, L+F, best greetings

A Cifrapalota benne van a legszebb épületek kategóriájának élmezőnyében. Egyszer volt egy közvéleménykutatás, hogy melyik az abszolút legszebb épület. Ez persze eldönthetetlen, hiszen amit egyvalaki gyönyörűnek érez, az másvalaki szerint esetleg csak símán giccs. Van, aki a letisztultabb formavilágot kedveli, más meg éppenhogy a cicomás túldíszítettséget. Szóval az a felmérés csak egyszerű kíváncsiság volt, semmi más. Mindenesetre több kastély meg templom mellett az elsők között szerepelt a Cifrapalota is. Nekem is régi tervem, hogy egyszer majd egy rendesebb fotót csinálok róla. Ugyanis mikor Kecskeméten jártam, a Cifrapalotát is megörökítettem, de gyakorlatilag teljes ellenfényben volt, szemből beleragyogott a nap a gépbe, hiába igyekeztem egy fa árnyékéba húzódni. Úgyhogy majd máskor kell megkísérelnem. (Az említett régi kép 2010 augusztus 1-én készült, meg még egy-kettő, de azok se jobbak.

Üdv: Kornél

Friends

  • loading Loading…

 

T-Doki's groups