michiel1972
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Michiel M. Minderhoud

michiel1972's conversations

the place where there is this loch was a small village !!!!

De Peperklip is een woongebouw gelegen aan de Rosestraat in de wijk Feijenoord in de Nederlandse stad Rotterdam. Van bovenaf gezien heeft het bouwwerk de vorm van een paperclip. Het bouwwerk, bedoeld als sociale woningbouw en in 1979 ontworpen door Carel Weeber, bestaat uit 549 woningen en is aan de ronde uiteinden 8 etages hoog. Het gebouw was in opdracht van Gemeentelijke Woningbedrijf Rotterdam gebouwd en de totale projectkosten bedroegen 45 miljoen euro.

The tall building is the town hall :) hehe...

Is this one the same I photographed in winter few years back. http://www.panoramio.com/photo/2293611

Ok, dank je, gecorrigeerd.

Papapaverhof is een hofje in Den Haag (Bomen- en Bloemenbuurt) waar het architectonische woningbouwcomplex 'Daal en Berg' uit 1921 is gelegen. De 128 middenklassewoningen (60 flat- en 68 hofwoningen) zijn aangelegd in hoefijzervormige ringen rond een verdiept plantsoen van 70 bij 100 meter, na een ontwerp van Jan Wils in opdracht van Coöperatieve Woningbouw Vereeniging Tuinstadswijk 'Daal en Berg'.

Elbi, my Cocker Spaniel

I was also there, but in mid-March and it was fantastically warm & sunny ! The picture is in reality of the beach at La Tamarissière ; this is the small hamlet on the River Hérault and on the riverbank opposite Le Grau d'Agde ; we have a holiday appartment on the riverside at La Tama ( see ref TAM101 on website www.allezlanguedoc.com for more pics )

Ook wel Palazzo di Pietro genoemd. Pim Fortuyn woonde hier van 1998 tot 2002.

Overigens is deze foto gemaakt op 6 mei 2007, 5 jaar na zijn dood.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

michiel1972's groups