michiel1972
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Michiel M. Minderhoud

michiel1972's conversations

Elbi, my Cocker Spaniel

I was also there, but in mid-March and it was fantastically warm & sunny ! The picture is in reality of the beach at La Tamarissière ; this is the small hamlet on the River Hérault and on the riverbank opposite Le Grau d'Agde ; we have a holiday appartment on the riverside at La Tama ( see ref TAM101 on website www.allezlanguedoc.com for more pics )

Ook wel Palazzo di Pietro genoemd. Pim Fortuyn woonde hier van 1998 tot 2002.

Overigens is deze foto gemaakt op 6 mei 2007, 5 jaar na zijn dood.

De Adriaan is een achtkantige stellingmolen in Haarlem.

Is het voetveer Pasgeld daar nog?

De Delftse Pauw is een aardewerkfabriek uit de 17e eeuw gelegen aan de Delftweg (aan de Schie) ten noorden van het centrum van Delft, op de gemeentegrens met Rijswijk. Het is een van de weinige aardewerkfabrieken die de traditie van volledig handgeschilderd Delfts aardewerk blijft voortzetten.

De Kandelaarbrug is een brug over de Delftse Schie tussen Delft en Rotterdam, ter hoogte van de Zweth, en werd in 1995 opgeleverd. Het is een ophaalbrug voor langzaam verkeer.

De naam is afgeleid van het ten westen van de Delftse Schie op de grens van de Kethelpolder en de Oost-Abtspolder gelegen buurtje de Kandelaar en de naam van de herberg "De Candelaar", die in het begin van de 17e eeuw aan de Schie was gelegen.

Torenhove is een kantoorgebouw naast/boven de Hovenpassage en heeft een hoogte van 83 m waarmee het een van de hoogste gebouwen van Delft is.

Gezien vanaf de schiekade.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

michiel1972's groups