Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
michiel1972
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Michiel M. Minderhoud

michiel1972's conversations

The castle's name is "Château de Cabrières". Traced back to the XI century. This castle was bought once in 1894 by Emma Calvé, a famous french opera singer, and sold again..

http://fr.trekearth.com/gallery/Europe/France/photo712173.htm

Deze foto is bijna antiek. In september 2007 wordt er nl. een nieuwe brug geopend.

zie ook www.molens.pagina.nl onder Zuid-Holland en dan onder Nootdorp

I think the location on the map is not correctly mapped as pointed out by Michel. It seems the photo has been taken as you approach Delft City Centre from South-East Road

Het Agnetapark in Delft is een geheel van in kleine groepjes gelegen arbeiderswoningen, ieder voorzien van een eigen tuin. Het parkgebied werd gekocht in 1881 door Jacques van Marken, directeur van de nabijgelegen Koninklijke Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek te Delft.

Bacinol is een bedrijfsverzamelgebouw in Delft voor bedrijven en kunstenaars. De naam Bacinol was de codenaam voor penicilline in de Tweede Wereldoorlog waaraan door DSM-Gist in het geheim werd gewerkt.

In 2001 werd door de Delftse gemeenteraad besloten om de oude fabriek van DSM-Gist aan het Wateringsevest uit 1951 om te vormen tot een stadshal.

Waarschijnlijk wordt het gebouw in 2008 gesloopt om plaats te maken voor het stedebouwkundige plan Spoorzone Delft.

the place where there is this loch was a small village !!!!

De Peperklip is een woongebouw gelegen aan de Rosestraat in de wijk Feijenoord in de Nederlandse stad Rotterdam. Van bovenaf gezien heeft het bouwwerk de vorm van een paperclip. Het bouwwerk, bedoeld als sociale woningbouw en in 1979 ontworpen door Carel Weeber, bestaat uit 549 woningen en is aan de ronde uiteinden 8 etages hoog. Het gebouw was in opdracht van Gemeentelijke Woningbedrijf Rotterdam gebouwd en de totale projectkosten bedroegen 45 miljoen euro.

The tall building is the town hall :) hehe...

Is this one the same I photographed in winter few years back. http://www.panoramio.com/photo/2293611

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

michiel1972's groups