dragansremac
photos
on Google Maps
views
None

dragansremac's conversations

Мени је све то играње,као дете неко.И отимам се да не одрастем.Знаш када ме дан исцрпи од посла,од обавеза,покренем гимп и игра почиње.Осетим да сам жив.Ма колико је свет напољу све теже издржив,а да останеш нормалан,ово ми дође као терапија.Нека моја манта.једном ми је пријатељ драги говорио када су му се две вољене жене преселиле на облаке (супруга и мајка) у неких месец дана,апарат му је био једини спас.Тада га нисам разумео,сада потпуно.Зато сам се полако и преселио на гугуле плус,могу да брљавим до миле воље бојама.На своме блогу скоро и да не пишем ништа одавно.Јер моје окружење је такво да смо сви у гомили проблема,а шкорпија у мени види што друге очи не виде,па...покварим људима дан.Извињавам се Кукију,а ја и ти ћемо наставити са игром.И све Вас пуно поздрављам.

V ery nice view.L
Greetings.D.

Perfekt. LIKE+FAVORIT.

Wow, absolut perfekt. LIKE+FAVORIT.

Charming and beautiful composition from the village Knezhje, wonderful picture with wonderful earthy colors and light, very nice work! Good week from Greece, Christos !!!

Двојица наших фотографа из Ниша,чланови Гљиварског друштва на последњем нашем излету-радионици на терену,фоткали су један леп бунар,са кофом за воду...Питаћу једног од њих двојице да буду ,,гостујући,, на мојој галерији...

Большое спасибо, Миломир!

Veoma plemenito, skoro viteški :)

Like :)

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

dragansremac's groups