dragansremac
photos
on Google Maps
views
None

dragansremac's conversations

Тhank you very much for visit, kind words and for the Like. Best wishes, Macedonia

Fantastic shot, LK, ciao, Paolo

Nije primerno da obmanjuješ narod ovakvim stvarima, koje se iz aviona vide da ne pripadaju ne samo Čačku već i celom Balkanu.

**Aquest nen ets tu. I la história que expliques es digna d'admirar .Molt interessant tot el contingut dels fets . LIKE.-

lurdesa---------------ysl

dragansremac *. Des de la ciutat més Independista de Catalunya. Jo també n'estic completament segura que el Brça li guanyarà a Paris SG. Aquesta tarda,el Baça a guanyat al Valencia . *lurdesa- :0)

Brilhante composição… Bela fotografia ● gosto☺


Saudações amigáveis.

jfalco

Visvera, lepa su to vremena bila kada smo išli u bioskop. To je bilo oplemenjivanje duše. Ovi "bioskopi" koji se danas nalaze u ovim zgradama i filmove koje nam pustaju dok su na vlasti (jedni ili neki drugi) su tužni i služe na sramotu naše drage otadžbine. A fotografija bi bila još lepša da nije, ove bruke na fasadi. Jedino dostojno stoji naša zastava i voleo bih da je razvijena i da se viori slobodno i ponosno.

Да, стара воденица која на жалост није у функцији али зграда одолева времену и буди успомене на нека стара боља времена када су људи живели у складу са природом.

Поздрав, Саша

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

dragansremac's groups