varkovi.tamas
9
photos
0
on Google Maps
104
views
None

varkovi.tamas's conversations

varkovi.tamas

Szia Tamás! Örülök hogy megnézted a képemet és annak is hogy ráismertél:-) Nekünk, Európaiaknak nagy élmény ez a karibi világ. Mi el sem tudnánk tudjuk képzelni, hogy olyan körülmények között vidámak és barátságosak legyünk. A természet csodálatos gazdagságáról már ne is beszéljünk! Jó egészséget kívánok, Laci

1842-1848 között épült a falutól nyugatra emelkedő Templom-dombon, 581 m magasságban. Védőszentje Nepomuki Szent János. A templom méretei: 47 m hosszú, 15,80 m széles, tornya 38 m magas. Az osztrák klasszicizmus falusi templomtípusainak egyike, amely egyszerűsített klasszicizáló-barokk berendezést kapott. A jelenleg harangokat Nagyszebenben öntették 1927-ben. Az orgona 1865-ben készült (Mátisfalvi Szőcs Sámuel építette). A templom előterében az 1914-18-ban elesett helybeliek emlékműve áll. A templom freskói aradi festőtestvérek műve.

Ez is csodás helynek tűnik, köszönöm a galériámban a látogatásodat!

Üdvözlettel: László

tiszta fehér puha homok, az ut hozzá zöld szőnyeg,puha és bársonyos: szerintem gyönyörű álomsziget,egy élet élménye,ha teheted ide gyere el. vukics

Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket.

Üdvözlettel,

GyurIca

Álom sziget,álom fa,álom fehérhomok vukics

Samanáról lehet kishajón idejönni, illetve kell ide-jönni. Ez a part olyan amiről csak álmodni lehet, vakítóan fehér, a víz (decemberben is) meleg gyönyörűen kék. az emberek kellemesek,vidámak itt a földi paradicsomban érzed magad. Ha teheted gyere ide el.

In English please...please

Elnéztem ezt a különleges országot láttam a vidéket,beszéltem az emberekkel, és már érteni vélem miért nem volt izraelnek nehéz dolga ciszjordánia megszerzésével.

« Previous12Next »

Friends

  • loading Loading…

 

varkovi.tamas's groups