sylvyu811
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Enjoy!
« Previous123Next »

sylvyu811's conversations

Iti doresc ca in anul 2010 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoanele pe care le iubesti!

La Multi Ani!

Frumoasa serie!

**La Multi Ani cu ocazia sarbatorilor Craciunului !

Mă bucur să găsesc imagini deosebite legate de castrele din România. Am ca hobby identificarea castrelor din România și documentarea lor pe Wikipedia română din dorința de a cunoaște începuturile poporului nostru. Castrele reprezintă pentru mine esența stapânirii romane. Înainte știam de existența a aproximativ 5 castre și acum am ajuns să descopăr că in România sunt peste 150 de castre. Le puteți vedea atât pe Wikipedia română (http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_castre_romane_din_Rom%C3%A2nia) cât și pe Google Earth (http://bbs.keyhole.com/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1203128). V-aș fi recunoscător dacă ați accepta publicarea fotografiilor dvs (și) pe Wikipedia în efortul de a arăta lumii originile acestei tări. Dacă acceptați, veți putea uploada imaginile la http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Upload. Bineînțeles că Wikipedia este deschisă oricărui om dornic să contribuie la această enciclopedie liberă și în continuă dezvoltare și perfecționare. Vă mulțumesc anticipat!

salut; poza cand e facuta? ai terminat cumva fac de istorie in 2004?

Un loc sfant! Frumos

coltzu fermecat

Cele doua fotografii cu santierul arheologic sucidava, si nu corabia, trebuie pozitionate acolo unde corect le-a pus "Corabianu"

Friends

  • loading Loading…

 

sylvyu811's groups