Jordi Cruells Ros
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Progressar en la fotografia no només es dir un: "m'agrada". Progresar en la fotografia no es decir sólo un: "me gusta". Progrès dans la photographie n'est pas seulement un dicton: "J'aime". Progress in photography is not just a saying: "I like". Прогресс в фотографии это не просто поговорка, "Мне нравится". I progressi nella fotografia non è solo un modo di dire: "mi piace".
« Previous12Next »

Jordi Cruells Ros's conversations

Всегда интересно смотреть фото баобаба.

Для европейца это экзотичное дерево.

Jordi, muy maja esta foto de las plantaciones de colza, all al inicio de la primavera.

Veo que sigues en Panoramio.

Es mas fácil estar en Panoramio que en ipernity. Es mas sotenible Panoramio. La calidad de las imagenes desciende mucho en Panoramio con respecto a ipernity, es un producto mas estandar, mas generalizado.

En Panoramio las imágenes no tienen ninguna protección. Te puedo mandar un listado de enlaces de gente que me ha querido vender mis imágenes de Panoramio, a mi, en la cara. La desvergüenza es total, unida a la miseria, la gente hace barbaridades para sacar un duro.

Bueno, Jordi, que muy cordiales saludos.

¿ Ya sabes quienes somos verdad ?.

Karmele y eduardo.

beautiful shot!nice poppies

L1

greetings,

albertLM

Passen els anys, cert, i aquesta primavera sembla que passarà ben ràpid, amb la calorada d'aquesta setmana. Salut i fotos.

it is true. I'll correct my mistake. A thousand pardons to the Panoramio community.

Una bona colla de graons carregat amb la motxilla. La gran sort és que en temporada baixa no hi trobes ningú. Imagina't en ple estiu, turistes, marxaires, senyores amb sabates altes, ...

Add Page thank you very much. Greetings.

Les floracions del baladres fan maco qualsevol racó, no només les sofertes mitjanes de les autopistes.
Salutacions, Jordi.

Prenc nota. Jo també acostumo a viatjar en temporada baixa ... però és que a Itàlia no sé mai quan és la temporada baixa.

« Previous12345678...4748Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Cruells Ros's groups