Jordi Cruells Ros
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Progressar en la fotografia no només es dir un: "m'agrada". Progresar en la fotografia no es decir sólo un: "me gusta". Progrès dans la photographie n'est pas seulement un dicton: "J'aime". Progress in photography is not just a saying: "I like". Прогресс в фотографии это не просто поговорка, "Мне нравится". I progressi nella fotografia non è solo un modo di dire: "mi piace".
« Previous12Next »

Jordi Cruells Ros's conversations

Natural o fet expressament? Interessant.

Hello Alicja, a one big thank to you for choosing this my photo as new avatars:)))) for the group's :Colorful dreamlike visions. I wery happy! Greetings from Italy,esseil

Bona captura,m'agrada
Salutacions,Javier

Christos Theodorou, thank's for your visit. Enjoy and greetings from our small country called Catalonia.

Gràcies Joan, i a més ben fresqueta, que amb aquestes calors sempre va be un "splashhhhhh" visual. Bon estiu també, i curull de viatges per "ventar retratus".

Elso Zanolrtti many thanks for your visit and kind comments. Greetings, Llorenç

Bokalaci many thanks for your visit and kind comments. Greetings, Llorenç

Ma. Pilar, ja saps el que tu tens: una estranya sensibilitat per captar i veure els aconteixements, les imatges, ... i et fa especial en aquest món de la fotografia. I saber-ho, ho sé, se la foto que et pot "arribar" perquè ets així, sensible. un altre petó ben fort per a tu.

Excellent shot!
FAV+Like
Greetings, Aperturix

Bueno, el borde del trigal se permite algunas invasiones, de amapolas, plantas, humanos. Pero en el trigal, solo trigo eh.

YS&L

Muy cordiales saludos, Jordi.

Eduardo

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Cruells Ros's groups