Jordi Cruells Ros
photos
on Google Maps
views
Progressar en la fotografia no només es dir un: "m'agrada". Progresar en la fotografia no es decir sólo un: "me gusta". Progrès dans la photographie n'est pas seulement un dicton: "J'aime". Progress in photography is not just a saying: "I like". Прогресс в фотографии это не просто поговорка, "Мне нравится". I progressi nella fotografia non è solo un modo di dire: "mi piace".

Jordi Cruells Ros's conversations

Jo encara me l'haig de mirar en profunditat, Graciel·la....

Amparo, no se si conoces mi blog de Gaudí. Gracias a el me conocieron y me pidieron las fotos para el libro. Es este: http://a-gaudi.blogspot.com.es/. Y el libro, si no lo encontraras, se puede encontrar aquí: http://www.amazon.es/gp/product/849273194X/ref=asliss_tl? Ahora bien, en Amazon solo está en inglés y alemán...

Muy buena. Deseo agregar que si bien no comenté todas tus fotos, son muchas, muchas las que me parecen excelentes. Tienes una hermosa galería. (L)

¡Saludos!

Molt bona Jordi, m'agrada.

Fins aviat!

Beautiful capture, colours & reflections. Hello from Athens.

L'estil empordanès te una mica més de vida. !

No se on és Can Carbonell. Aquestes es troben entre Sant Dalmai i Brunyola, en un indret anomenat la Capçalera de l'Onyar. Hi ha un habitat de bosc que no t'imagines trobar en aquests indrets, sobretot definit per roures.

Tant t'agrada com llargaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa que és. Abraçada dorada.

Jordi, ja ho veus, que a l'hora de trobar títols per les fotos, la ment humana no te aturador. Al mateix moment d'ajupir-me per tirar la foto, vaig veure un "deix" de micro selva. I ves per on el títol. Interessant l'aportació. Gràcies.

Thank's a lot for your visit and your coment. I like that the picture enjoy you. Kind regards, zanot10.

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Cruells Ros's groups