Parcul Natural Portile de Fier
99
photos
91
on Google Maps
views

Parcul Natural Porti…'s conversations

Salut baieti (de la APNPF),

Natura nu se protejeaza cu minciuni. Ala de pe GE e Cracul Crucii cum sunt eu Frank Sinatra ! Dar va inteleg bunele intentii... - pana la un punct. Iar hartile de la voi de pe site - ori sunt lizibile, ori daca nu, la ce bun sa le mai afisati ?! Dar asa e romanu - e destept, vorba lui C. Petrescu. Adica smecher !

foarte frumos, foarte mult imiplace floarea aceasta, cu munbtii in departare

Bravo!

Erau doi de Bravo daca ati scrie pe romaneste. Limbile straine pot sa fie in paranteza.

Salutare si felicitari pentru poze. Stii cumva unde este cascada Blederia, in muntii Mehedintiului?

fara sa fiu rautacioasa, sa explic: in partea de sud-vest a tarii sunt specifice astfel de salase, se gasesc in muntii Mehedintiului, Almajului, Locvei. Salasele, asa cum am spus sunt construite pentru a tine animalele, insa ele nu stau acolo singure categoric...asadar un salas e de fapt constituit dintr o camera de locuit, cel mult si o tinda, si din anexe gospodaresti. Deci, Lepadat Cristina este de fapt un localnic al Parcului Natural Portile de Fier...prietenilor. Va multumesc pentru vizualizare! Parcul NAtural Portile de Fier

Superbe pozele. Buna initiativa de a scoate in evidenta frumusetile Parcului Natural Portile de Fier. Tu cunosti cel mai bine traseele turistice, pacat ca nu sunt promovate indeajuns.

The Big and Little Boilers are all-in a natural reserve, one of the most important from South-West of Romania. Here the influence of the Danube, climate and geomorphology made from this area a very important one for the biodiversity. Come here and you can find beautiful landscapes and wild and unique flora and fauna.

Friends

  • loading Loading…

 

Parcul Natural Porti…'s groups