ТАЈГА
750
photos
668
on Google Maps
views

ТАЈГА's conversations

Гледам нешто и размишљам па зар баш ове моје Пољанице да буду за фајронт: :) Шалим се наравно али далеко ми је од шале, мислим свих ових година се ми дружимо онако виртуелно са већим или мањим интензитетом и иако се не знамо лично толико смо се добро упознали. Искрено не пада ми нимало лако да видим свему томе крај , напротив....Баш је безвезе...

Света Софија у Солуну. Занимљиво, само ми се чини да су је некако ”смањили”. Може ли да се уђе на врата некако?

Мислила сам кад је већ море ту, треба обавезно ићи на плажу, али тамо ... немаш никакво право да шацујеш женске.

Обрати пажњу овде добро, низбрдо се све врло лако котраља.

Е сад морам рећи да ја појма немам ко је Елефтериос Венизелос, али како ови са Вјувса рекоше, боље нам немој ни рећи, пошто то њима неће ни бити битно после великог фајронта, чак и кад би сада објашњавао, све би завршило диркетно у једној великој канти или великој црној рупи.

Из густе шуме, право у Грчку. Овога пута можда није био ”средњи прст”, као што једном рече да неће моћи да буде, али Солун ипак јесте.

Beautiful rooftops of Bern!

YSL

Greetings, Vladan

Овде си мазнуо Миркетову Пропаст, па се сад као шатра правиш да си као био на Великом Метођу. Ја не знам ни шта то Метође значи.

My compliments wonderful shot!! National geographic photo!

YSL

Greetings, Vladan

Ха, ово ме подсећа на неку бајку:

Била једном једна девојчица коју су звали Црвенкапа зато што је носила црвену капу. Једнога дана њу мајка пошаље да болесној баки, која је живела у шуми, однесе корпу са храном. Рекла јој је да кад иде кроз шуму добро пази, да не бере цвеће, него да се обавезно држи пута и нигде не скреће. Црвенкапа је маму послушала, узела је корпу, и кренула. Не скрећући никуда и држећи се искљкључиво шумског пута, наиђе ти она на клупе и столове са постављеним стољњацима, те рече:

Види како је ово лепо место да се седне и руча...

... Или сам ја нешто помешала, али чини ми се да одлично пристаје уз овај шумски предах.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

ТАЈГА's groups