Jim van Ommen
Best photos All photos
557
photos
497
on Google Maps
views
Bushwalker,Kayaker,Photographer, amazed by the beauty of God's creation.

Jim van Ommen's conversations

Hi, Sehr schönes Bild, gefällt mir sehr

------------------------Like 9

Grüße aus Österreich

Alice thanks for the like and beautiful compliment, sorry for late reply

A. Beyer thanks for the lovely comment and like,

best wishes to you both

Nee, maar ik denk dat het gemaakt is door een steenhouwer van Launceston die grafstenen maakt en zijn familie zijn eveneens begravenis ondernemers. Het zijn RC mensen en het is mogelijk dat dit een soort geestelijke boodschap is met een diepe betekenis voor een ieder die wat wil leren over het doel van ons leven. En er is geen mooier plaats dan de Launceston Gorge, fantastisch natuurschoon. De twee stenen zijn niet meer dan een meter of 4 van elkaar. Ik heb geen idee wat het nummer 12 hierin betekent. Wat betreft het doorsnijden van deze rots met deze inhoud, ja dat symboliseert natuurlijk ook wat. Ik had niet gedacht dat na zoveel maanden niemand hierop op reageerde en een uitlegging gaf. But we'll keep hoping ! Thanks Syborgh for your comments, Cheers, Jaap.

Hi Jak, Looking at this intrusion and some earlier comments you've made about geological formations I take it you know a bit about it. Is this intrusion a fault line ? In a recent walk into the mountain country not far from Hobart I came across something that looked to me like a fault line and yet there was no indication or sign to draw our attention to it. What are your thoughts about this my pictures 572 & 573. It was a bit too far to walk down to it, but I guess it was several metres wide and deep. A fantastic tourist attraction this could be, but no track or explanation. Cheers, Jim.

Hello Jim

effective perspective, nice picture ,

best wishes from a Sunny spring day in OV ,

Karin

Hello Jim

thanks for friendly words and the nice compliment, it has been a while since I visited there and here .. ;) ,

best wishes to down under !

Kazia

Mona...

Raul....

-bardzo dziękuję za wizytę - Zygmunt

Dank je, Syborgh voor jouw compliment. Nou ik ben dankbaar dat ik het Hollands nog ken, maar moet wel zeggen dat ik het spreken en verstaan heel wat moeilijker vind. Sinds onze emigratie in 1952 van Almelo naar Tasmania ben ik 5 maal terug geweest en moet toch zeggen dat het erg opvalt dat het Nederlands een "groeiende" taal is met zo veel verengelsen en nieuwe uitdrukkingen dat ik moet zeggen...I'm no longer with it...speciaal niet met de jongere generatie. Ja, boerenhufter of heikneuter dat waren min of meer scheldnamen in de thuis- of de schooltaal als je je niet goed gedraagt. Maar als ik dan zo af en toe in Google kijk naar Hollandse gezegden en speciaal in plat Twents ja dat is heel rijk aan Dutch folklore. Great stuff !

Stunning view. Nice depth. L

Regards,

Jan

Wonderful! Nice shot. L

Regards,

Jan

Friends

  • loading Loading…

 

Jim van Ommen's groups