Annemarie131
828
photos
425
on Google Maps
views
Lijnen en compositie hebben mijn belangstelling, daarnaast het bijzondere, niet alledaagse. Dat kan vanalles zijn, als het maar (enigszins) afwijkt van de norm. Ik ben hobby fotograaf en probeer mijn gevoel voor schoonheid tot uitdrukking te brengen in de foto's die ik maak. Dat is een eindeloze leerweg. www.x-pose.eu I like lines, curves and compositions and notice that photography influences my way of looking in a positive way, I hope and try to express this in my presentations. www.x-pose.eu Please, no more invitations for groups.

Annemarie131's conversations

Great idea! L!

Nelly

Muchas gracias a tod@s por vuestras visitas, L + F y bonitos comentarios

Saludos cordiales, Pedro M

ciekawa perspektywa, bardzo ładne zdjęcie YSL, pozdrawiam

Hartelijk dank Gerard, Bram en Monique voor jullie alleraardigste complimenten bij deze sierlijk ogende reigers. Het was een fijne avond om dat allemaal te observeren.

Groet, Christien.

Haha, hatte ich mich schon gedacht!! :-)

Heute 17:00h im Dom BS: Konzert, Mendelssohn, Schubert, Dvorak! :-) Christiane

Bedankt Teunis en Greetje voor jullie alleraardigste complimenten uit 2012! Dat is alweer een tijdje geleden, maar deze foto kwam ineens weer op mijn pad ;) De vlinder is inderdaad elegant, zo poseren de Hollandse vlinders niet voor ons, tenminste... die hebben niet zo'n vorm. Daarom vind je hem waarschijnlijk ook zo elegant Greetje.

Nou doeg hè. Fijne dag morgen, Christien.

Hi Herb. Lovely shot. YS~L Tone

Hartelijk dank Berend voor je aardige compliment. Het is nu geen paddenstoelentijd, maar ik zag wél je berichtje nog staan ;) Wat is het een mooitje hè, heerlijk fel van kleur!!

Groet, Christien.

Very beautiful and fascinating night shot!
FAV+Like + FAVORITE photographer
Greetings, Aperturix

Friends

  • loading Loading…

 

Annemarie131's groups