delac.com- Pradeda
Best photos All photos
108
photos
69
on Google Maps
views
Svijet bi trebao biti kao AUTOCAMP... bez granica među ljudima koji su DOBRE VOLJE ! ..nije važno koje su nacije,vjere,rase itd--- ali je veoma bitno KULTURA i PONAŠANJE ! a...osobito kultura ponašanja !
« Previous1234Next »

delac.com- Pradeda's conversations

Kako tužno djeluje na srce čovjeka ova hrpa dasaka i zemlje,skriva teške sudbine onih koji su ovim tunelom prošli,iza sebe ostavili svoje najmilije,bježali od gorke sudbine neciviliziranosti,a išli u mračni tunel, sa nadom da će sa one nepoznate strane naići na civilizaciju.... Gorko su se prevarili ! Nažalost,malo je onih koji su uhvatili sreću za vrat... Ali političari koji su "zakuhali" nisu koristili ovaj tunel spasa,pa čak nisu niti smogli obraza da obiđu takva mjesta,čak niti nakon ratnog doba... Teško je naći zrno civilizacije u ovom OKRUTNOM svijetu.....

...ali,obnova je započela !

...prijeđeš rijeku Kupu i već si u Hrvatskoj. Tamo su do 1990.godine pokapani i slovenci i hrvati,na zajedničkom groblju(Goršeti)...sad je to druga država !

prekrasno odabrano mjesto snimanja.....kad bi bilo moguće izabrati vedriji dan,poslije kiše....

želim im sreću i zdravlje,uz dug život.....

bila bi prava šteta da propadne ovakav naslijeđen "dragulj".....

uz šum slapa rijeke Kupe,ugodno je provesti,u hladu vruče vrijeme augusta mjeseca...

...na prvoj jutarnjoj kavici !

Thanks Mate

Peter I wish you had you camera handy. thanks for stopping by and checking my norther lights. This shot means a lot to me as I was learning to capture the northern lights using a small digital camera on a cold winter night. I learn a lot that night :)

thanks a lot for providing the information on the Southern Aurora.

Cheers Mate and hope All Black do well in the World Cup.

matt in Yukon, Canada.

Friends

  • loading Loading…

 

delac.com- Pradeda's groups