Harmadik
photos
on Google Maps
views
« Previous12345678...584585Next »

Harmadik's conversations

Thank you very much, Elka, your kind visit and like!!! Greetings from Hungary! Lajos

Köszönet a kiegészítésért. Még emlékszem erre a régi, négy évvel ezelőtti fotóhelyszínre, akkor valamiért gimnáziumnak véltem. Talán ez volt kiírva, csakis innen gondolhattam, de a konkrétumok már nem ugranak be. Kornél

Валентин, это отремонтированный колодец-журавль, я очень рад, что тебе нравится. Спасибо за ваш визит. Привет: Harmadik.

Nem csoda, így ránézésre nekem olyannak tűnik, mint egy barokk korszakból való építmény. Akkor meg már lehet vagy 250 éves. Persze nagyon valószínű, hogy volt már felújítva, mert ha máskor nem is, de 1944 őszén szinte elképzelhetetlen, hogy teljesen ép maradt volna.

Üdv: Kornél

Igen, és bosszankodtam is tavaly, mert éppen a legutolsó napon szereztem csak róla tudomást. Így mikor másnap odamentem, hogy fotózzak, már pont nem volt ott.

Üdv: Kornél

Nem, Marcsi, nem áprilisban, hanem a jelenlegi időben olvasható cikkek vannak erről, ma (július 4-én) is fent van néhány a neten. Például EZ, vagy mondjuk EZ, továbbá EZ, és a Wikipédián EZ. Feltehető, hogy egy idő után a linkekre kattintva már nem fog semmi megjelenni, mert ha egy cikk aktualitását veszti az idő múlásával, akkor gyakran a link sem él már. A családi fotók persze hogy maradhatnának, de a Panoramio-képanyag, ami térképpel kapcsolatos, földrajzi helyzetű fotótömeg, az pont beleesne a fenti kategóriába. Na, majd néhány nap múlva tisztázódik ez.

Üdv: Kornél

És ami még érdekesebb, ez a műtárgy nem egy statikus szobor, hanem mozgó térelem. A vizikerék folyamatos forgásban van.

Üdv: Kornél

Igen, a település már város, de a korábbi idők emlékei még megvannak, él még a hagyománytisztelet.

Üdv: Kornél

Nagyon jó! Üdv : Lajos

Szép emlékmű! Üdv : Lajos

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Harmadik's groups