Harmadik
photos
on Google Maps
views

Harmadik's conversations

Thank you very much, Anatoly, for your kind visit and like!!! Greetings from Hungary! Lajos

HF2007

Thank you very much.

Best regards. Esztella

A környezet építészeti jellegétől eléggé eltérő most még. Bár korábban volt egy olyan koncepció, hogy tömbrehabilitáció lesz a Vaskapu utca-Tóth Kálmán utca térségében. Ha megvalósul, akkor ehhez hasonló stílusú lakóparki épületegyüttes lesz egyszer.

Üdv: Kornél

Karácsonyra lesz kész, azt hallottuk mi is. A Széll Kálmán tér májusban.

Üdv. Eszter

Eszter, ezen nem csodálkozom. Az ilyen helyeket nem szívesen keresi fel az ember. Remélhetőleg számodra is eljön majd az az idő, amikor már csak ritkábban kell idejönnöd.

Üdv: Kornél

Eléggé pusztulófélben van az állaga. Úgy tudom, ipari műemlék, nemcsak ez, hanem az egész épületegyüttes, szóval fel lesz majd egyszer újítva.

Üdv: Kornél

Tényleg Marcsi, ritkán van ilyentájt erre lehetőség. Sokévi átlagban az év legborultabb, legködösebb hónapja éppen a november. Az, hogy jónéhány nap óta derült, napos idők vannak így novemberben, az egy ajándék a természettől, érdemes kihasználni. Viszont a hosszantartó anticiklon miatt egyre jobban felhalmozódik a levegőben a szmoganyag. Innen például pompás rálátás van a városra, mégsem készítettem róla fotót, mert a szmog miatt úgy tűnt, mintha napfényes ködpárázat ülné meg a lenti térséget. Csak homályosan lehetett kivenni az épületek körvonalait. Idefent kevesebb a szmog, itt valóban színpompás a táj.

Üdv: Kornél

Az a helyzet, Eszter, hogy az utóbbi időben már a szobrászok többsége ilyen típus szerint alkot. Hogy nem talapzaton a magasban, hanem járdaszinten állnak, ülnek, úgy, mintha a szobor egy lenne a járókelők közül. Ezek az igazi emberközeli, élethű szobrok, a korábbiak kissé szertartásos, merev, mesterkélt ábrázolások voltak.

Üdv: Kornél

Beautifully composed a photo. Have a nice day. Greetings: Laci L+F

Tényleg nagyon élethű, a költőről készült fotók alapján megszólalásig hasonlít.

Üdv: Kornél

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Harmadik's groups