Harmadik
photos
on Google Maps
views
« Previous12345678...706707Next »

Harmadik's conversations

Mikor itt fotóztam, még nem tudtam, hogy hamarosan bontás lesz, tulajdonképpen véletlen, hogy megörökítettem. Kissé lepusztult volt az épület, de egyáltalán nem tűnt bontásra várónak, ennél sokkal rosszabb állagú objektumokat is újjávarázsoltak már. Arról, hogy folyamatban van a bontás, akkor szereztem tudomást, mikor már alig maradt valami a romokból, ezért még aznap odamentem. Pedig akkor fotózásra a lehető legkevésbé voltak alkalmasak a körülmények, egyrészt már javában sötétedett, másrészt az előnytelen fényviszonyokat még tetézte, hogy zuhogott az eső, amit szembefújt a géppel a szél. De ha a következő napon jöttem volna, talán már jóformán semmit sem örökíthettem volna meg az épületmaradványból, hiszen éjszaka is folytatódott a munka.

Üdv: Kornél

Köszönöm Kornél a csatlakozásod a csoporthoz!

Üdv.: Dezső

Ha most, május végén nyakig ér, akkor feltehetően időnként kaszálják a gazt. Merthogy én egy júliusi napon jártam itt, és csak ez a kis gaz volt, ami nyilván dúsabb lett volna már addigra, ha kora tavasz óta folyamatosan nő. Szóval volt már kaszálva.

Az általam korábban említett gyaloghíd itt látható :https://www.youtube.com/watch?v=Jk1JnPa2qmA 16.15-től

Ez aztán nayon kellett!!! :@

Beautiful silhouette! Like.

Nagyon szép! Üdv. Juli

Nem csoda, bőven volt rá idő. Az előre jelzetthez képest jó másfél évvel tovább tartott.

Üdv: Kornél

Köszönöm Józsi, a Nagyapám nagyon szépen festett, én csak szerettem volna. A Lányomnak tehetsége van hozzá, de nincs ideje rá.

Üdvözöllek, Eszter

Köszönöm szépen Józsi.

A legszebb évszak az ősz, legalábbis fények szempontjából, persze napsütéses időre gondolok. :-)

Üdvözöllek, Eszter

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Harmadik's groups