Harmadik
photos
on Google Maps
views

Harmadik's conversations

Remek fotó. Ez a kép az Arch, arches csoport díszére válna.

Üdv: Kornél

Az épület, és a környezete igen fotogén. De gondolom, odabent is vannak érdekes látnivalók. Én csak kültéri fotókat készítettem.

Üdv: Kornél

Nagyon szép sorozat :) Üdv. Marianna

Igen, ez valóban egy békés, csendes temető, ami általában a temetők jellemzője a köztudatban. Pedig nem mindenhol van ez így: jártam már olyan temetőben, ahol néhány percenként, kis túlzással szinte a fák csúcsát súrolva, olyan dübörgéssel érkezik egy-egy leszállni készülő repülőgép, hogy talán még a koporsók is beleremegnek a föld alatt. Itt viszont egy igen gyér forgalmú utca van a temető mellett, béke, nyugalom, madárdal, halkan susogó zöld lombok, bárányfelhők, napfény. Stb.

Üdv: Kornél

Köszönet a gratulációért! :) Egyébként ha mondjuk akár csak három héttel később fotózok ezen a helyen, akkor már nem lett volna minek ezt a címet adni: április végefelé láttam, hogy már le van bontva, csak egy kupac maradt a helyén.

Üdv: Harmadik

Kornél

Köszönöm szépen. Most nem raktam a ládafiába. :-)

Üdvözöllek, Eszter

I think, it's may be extraordinary sight, when is sunlight in midnight. Similarly, that can be interesting too, when is twilight-light in a.m.12 o'clock midday, 21 December. In Hungary also occurs in June month +6 ° C, sometimes, even cooler. Absolute record of cold of June month in Hungary: -0.9 C°, Alcsútdoboz, 2nd June 1977.

Best regards: Harmadik, 18 June 2015.

Igen, Eszter, voltak némi kis kiruccanásaim, de egyelőre még nem különösebbek. Majd még alakul valahogy.

Üdv: Kornél

Örülök ha újat mondtam. :)

A domborművek szinte már önálló életet élő alkotások lesznek,annyira "kiugranak" belőle az alakok. Az egyik oldalon Ferenc József megkoronázása míg a másikon a Berlini kongresszus jelenrte látható.Andrássynak mindkettőben nagy szerepe volt.

A domborművek csak jövőre lesznek kész és ez biztos,maga a projekt vezetője mondta,addig csupaszon marad a talapzat.

Üdv, Balázs

A Magyar Nemzeti Bank homlokzatdíszeiről akár egy külön sorozatot is lehetne készíteni, annyi látványelem van mind a négy oldalon. (Lehet, hogy van is erről valahol a neten sorozat, nem néztem utána). Erről a szoborcsoportról, és a sarokhomlokzatról volt egy igen régi fotó, ami még 2009 augusztus 29-én készült, de ugyanaz most is lehetett volna. A cipész cégért meg csak most fedeztem fel, eddig nem figyeltem fel rá.

Üdv: Kornél

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Harmadik's groups