Harmadik
photos
on Google Maps
views

Harmadik's conversations

Eléggé pusztulófélben van az állaga. Úgy tudom, ipari műemlék, nemcsak ez, hanem az egész épületegyüttes, szóval fel lesz majd egyszer újítva.

Üdv: Kornél

Tényleg Marcsi, ritkán van ilyentájt erre lehetőség. Sokévi átlagban az év legborultabb, legködösebb hónapja éppen a november. Az, hogy jónéhány nap óta derült, napos idők vannak így novemberben, az egy ajándék a természettől, érdemes kihasználni. Viszont a hosszantartó anticiklon miatt egyre jobban felhalmozódik a levegőben a szmoganyag. Innen például pompás rálátás van a városra, mégsem készítettem róla fotót, mert a szmog miatt úgy tűnt, mintha napfényes ködpárázat ülné meg a lenti térséget. Csak homályosan lehetett kivenni az épületek körvonalait. Idefent kevesebb a szmog, itt valóban színpompás a táj.

Üdv: Kornél

Az a helyzet, Eszter, hogy az utóbbi időben már a szobrászok többsége ilyen típus szerint alkot. Hogy nem talapzaton a magasban, hanem járdaszinten állnak, ülnek, úgy, mintha a szobor egy lenne a járókelők közül. Ezek az igazi emberközeli, élethű szobrok, a korábbiak kissé szertartásos, merev, mesterkélt ábrázolások voltak.

Üdv: Kornél

Beautifully composed a photo. Have a nice day. Greetings: Laci L+F

Tényleg nagyon élethű, a költőről készült fotók alapján megszólalásig hasonlít.

Üdv: Kornél

Panoráma olyan értelemben, hogy a távoli láthatárig kitárulkozik a táj. Ez egy épület alapja, nyilván ha elkészül, akkor már lakóparki jellegű lesz majd a környezet is.

Üdv: Kornél

Igen, emlékszem, említetted korábban, egy régi fotómnál. (Ez volt az a kép, 2012 június 16-án). Valóban, nagyon kellemes környezet. De feltehetően ez az árkalkulációban is szerepet játszik.

Üdv: Kornél

Különösen így exkluzívan felújítva.

Üdv: Kornél

Sokan sokféleképpen élték meg a szanálást. Volt, aki sírva távozott a szoba-konyhás zártudvaros házból, hogy a családias környezetet, ahol mindenki mindenkit ismert, egy szürke panelra kell felcserélnie. És volt, aki alig várta, hogy a salétromos, felújítást rég látott, udvar mélyén levő félhomályos lakásából egy tizedik emeleti panorámás lakásba költözhessen. Meg sokszor attól is függ, hogyan éli meg valaki a lakóhelyváltást, hogy az élete sok évtizedét ott élte-e már le, vagy még gyerek, akinek csak pár évnyi emléke van a helyről.

Hi Christos Theodorou! Thank You! Best Regards! Gábor

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Harmadik's groups