Harmadik
photos
on Google Maps
views

Harmadik's conversations

A Kossuth térrel és a Hősök terével kapcsolatban egyetértek, de melléjük tenném még a budavári tereket is, főleg a Dísz teret. Az ilyen helyeken készült saját képeimet alig tudom megtalálni a Google Earth-ben, a sok, egy helyen látszó kép közül. Az ilyen helyeken készült képeknek nehezen is lesz magas nézettsége a GE-ben, bár mostanában mintha a többi képem nézettsége is csökkenést mutatna.

István

Elhanyagolt? Én meg úgy véltem, hogy milyen kellemes zöld parkos környezete van az épületnek. Szép dús fű,fák, virágok, én nem látom elhanyagoltnak. Üdv: Kornél

Az épület is exkluzív, de a virágos környezet még külön feldobja. Üdv: Kornél

Bizony. Fotós szempontból épp a legjobb helyen van ez a kandeláber. Üdv: Kornél

Szép épület!! Üdv.: Marcsi

Így szép, de a kerítés többi része elég rossz állapotban van! Üdv.: Marcsi

Köszönöm, mindkettőtöknek :) Éva

Marcsi, ez egy díszes kialakítású sírhely. Üdv: Kornél

Érdekes megközelítés és valószínűleg teljesen igaz is. Tényleg szinte felfoghatatlan technikai változások történtek a 19.-20. század fordulója táján. Például akkor kezdődött a belső égésű motorok használata, és hiába minden autóhirdetés minden szép szava, a lényeget tekintve ma is ugyanolyan járművek készülnek.

A "Boldog békeidők" kifejezést, legalábbis Magyarországon többen tényleg csak erre az időszakra, a kiegyezés és az első világháború közötti időre értik, éppen a korábban nem látott gyors fejlődés miatt.

István

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Harmadik's groups