bertgort24
photos
on Google Maps
views
Ik ben geboren in 1954 te Nieuwer Amstel (Amstelveen NL). Ik ben geinterresserd in alles wat op rails rijdt. Zowel oud als nieuw. Maar ook bruggen vind ik leuk.
« Previous12345678...7273Next »

bertgort24's conversations

Er komt hier vrijwel nooit een trein. Toch werden begin 2015 de verkeerslichten vervangen door LED's.

Dit is een Nederlandse seinpaal.

o-k- jön a többi kép...

Dit pand staat te koop bij makelaar Eveleens. Leuke plek voor een pannenkoekenrestaurant.

Wat een ongelooflijk lelijk gebouw zeg. Geef mij dat oude stationnetje ernaast maar.

One more Like+fav for this marvellous photo dear friend!!!!!

Greetings and best wishes from Greece-Piraeus.

Nikos1954.

Inderdaad typisch Belgisch. De hele tramlijn 41 vanaf Dampremy tot Jumet Gohyssart compleet vernieuwen en voorzien van nieuwe BN-trams. En dan er achter komen dat het rijden met autobussen toch goedkoper is. Ook delen van lijn 80 zijn geheel vernieuwd. O.a. tussen Courcelles en Trazegnies. Maar daar bleef de gevaarlijke verkeerssituatie. De tram naar Trazegnies reed tegen het als maar drukker wordende autoverkeer in. Uiteindelijk was de bus veiliger en goekoper. En de aanwonenden konden nu hun auto voor de deur parkeren. Bij de opheffing van lijn 90 heeft dit alles ook geleid tot de opheffing. Zelf heb ik meermaals meegemaakt dat ik als enige passagier in de tram zat tussen Anderlues en Binche.

Brandenburg heeft nog diverse stadstramlijnen. Alleen de lange uitloper naar Plaue is in 2002 opgeheven. Dat was een Charleroi-achtige enkelsporige tramlijn door de velden en smalle dorpsstraatjes en een mooie ijzeren brug over een groot meer.

jajajaja, vanalles te koop tussen luik en maastricht.....vreselijk :)vooral de trein niet nemen na 18 uur.....kun je beter de auto in visé zetten.

Je ziet steeds vaker deze hekken onder de slagbomen. Vooral bij overwegen voor langzaam verkeer.

« Previous12345678...4243Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

bertgort24's groups