bertgort24
photos
on Google Maps
views
Ik ben geboren in 1954 te Nieuwer Amstel (Amstelveen NL). Ik ben geinterresserd in alles wat op rails rijdt. Zowel oud als nieuw. Maar ook bruggen vind ik leuk.

bertgort24's conversations

Hartelijk dank hiervoor!

Vriendel.groet, Peter

Lekker om even je voeten in af te koelen, na een wandeling door het mooie Amsterdam.

Inmiddels is dit gebouw onherkenbaar verbouwd. Op ma 28 juli 2014 werd hier kinderdagverblijf "Pinkeltje" feestelijk geopend.

Dit was echt een speeltje van de rijken om indruk te maken op gasten en familie, want echt practisch is 'ie toch niet zo'n brug! In Nederland ken ik er maar een paar, maar in Frankrijk hebben ze er veel meer.Groeten, Martin

Dank voor het rechercheren Bert! Het is wel geen wereldschokkend nieuws dit huisje, maar ik had al zo'n gevoel dat het er tòch nog was!Groet,Martin

Vandaag (10 juli 2014) ben ik op onderzoek uitgaan. Het huisje is er nog wél maar is volledig uitgebrand. Alleen de zuidelijke gevel met schoorsteen staat er nog. Daar zit een bord aan "Aannemer Huisman". Of die aannemer nog iets gaat doen weet ik niet. Lijkt mij onbegonnen werk.

Alle bomen zijn inmiddels verdwenen.

Het lijkt zo'n rustiek plekje. Maar bij het zien van dat vliegtuig hoeft dit plekje voor mij niet meer. Elke paar minuten weer een !

Op 28 juni 2014 werd de brug vervangen door een nieuwe brug. Deze heeft het zelfde model maar de doorvaart is een halve meter hoger.

Darum freue ich mich ganz besonders darüber, einen Niederländer für diese Gruppe gewonnen zu haben :-)

« Previous12345678...3839Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

bertgort24's groups