bertgort24
photos
on Google Maps
views
Ik ben geboren in 1954 te Nieuwer Amstel (Amstelveen NL). Ik ben geinterresserd in alles wat op rails rijdt. Zowel oud als nieuw. Maar ook bruggen vind ik leuk.

bertgort24's conversations

Er is inmiddels geld gevonden, om de boel op te knappen. Niet alleen de brugleuning wordt vernieuwd, maar ook de complete brug. Inclusief de fundering.

De spoorbomen gaan nooit meer dicht. Er rijden hier geen treinen meer....

De oude spoorbrug werd medio 2013 weggehaald.

Medio 2013 werd de spoorbrug gesloopt. Ook de middenpijler is verwijderd. Alleen de beide landhoofden zijn er nog.

In maart werden in het straatje nieuwe lantaarnpalen geplaatst. De verkeersborden werden vernieuwd en aan een lantaarnpaal bevestigd, links van de boom. Daar het bord B-weg niet meer leverbaar is, werd gewoon het oude bord hergebruikt. Amstelveen kan kennelijk geen afscheid nemen van de oude B-weg.

Klopt! Wachtpost 29 om precies te zijn. Tevens ons huis en B&B: www.wachtpost29.nl

Dit is het natuurgebied Anna's Hoeve op het grondgebied van Hilversum.

Inmiddels zijn de spoorbomen verplaatst naar het 2e spoor. Het 3e spoor wordt niet meer gebruikt en is afgezet met hekken. Zie actuele foto aldaar.

De brug werd in januari 2014 weggehaald. Hij ligt nu op het terrein van het Museum voor Industrie en ambacht uit de Meierij.

In 2005 reed hier voor het laatst een trein. In jan. 2014 werd de brug weggehaald en ligt nu op het terrein van het Museum voor Industrie en Ambacht uit de Meierij.

« Previous12345678...3536Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

bertgort24's groups