Robert van Poppelen
706
photos
671
on Google Maps
views
Amateur photographer from the Netherlands. Started uploading just panorama's in Panoramio in 2010. These days I upload, what I think is interesting for those visiting Google Earth. Please leave a message when you visited my pictures and tell me what you think of them and what can be improved.

Robert van Poppelen's conversations

Prachtig landschap. Mooi van scherpte en kleur. L&F. Groeten Henk.

замечательный

Bij deze foto heb je goed uitgekiend gebruik gemaakt van de 2 naaldbomen op beide kanten. Dit maakt deze doorkijk nog mooier en het versterkt de diepte.

Groeten,

Jack

Ik kan me goed voorstellen dat je vanaf zo'n hoog standpunt puur geniet van dergelijke uitzichten.

Groeten,

Jack

Niet alleen de pano en het landschap op zich is oogverblindend mooi, maar ook de licht- en schaduwpartijen en dat mooie contrasterende luchtje en het wolkendekje zijn van grote waarde voor het kijkgenot Robert.

Groeten,

Jack

Nice composition and great reflections, nice shot, LIKE, All the best, Steve

Hallo Jack,

Het kikvors perspectief is een bekend begrip; jij hebt er iets nieuw aan toegevoegd, het Zeemeeuw perspectief. Mooie serie geworden, vooral deze. Zonder een steek te laten vallen alle elf, vanaf deze strategische locatie, perfect aan elkaar weten te breien.

L & F

Groeten, Gerrit

Daar stonden we eerst helemaal alleen Robert. Laat in de middag kwam er nog een familie. De volgende avond waren alle 9 plekken bezet en zijn we de dag erop vertrokken. Maar we hebben er genoten en gesnorkeld vanaf het strand over het rif. Die camper is ideaal voor 2 personen, groeten Berend

Wij hadden van Darwin naar Perth een camper op basis van een Toyota Hilux Robert en daarmee hebben we door een aantal NP's gecrost. Vanaf Perth hadden we een luxe camper (Ford transit) maar we hadden achteraf gezien liever de 4WD gehad omdat er toch veel onverharde stukken weg ons pad kruisten. Als we weer zouden gaan dan zou ik weer zo'n 4WD camper willen huren. Groeten Berend

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Robert van Poppelen's groups