SpR
Best photos All photos
photos
830
on Google Maps
views
Što ne boli to nije život,što ne prolazi to nije sreća. Sve je prolazno samo je fotografija večna. ...................................................................... Что болит, не жизнь, это не идет не повезло. Все проходит, только вечные образы. ...................................................................... What hurts is not life, it does not go to no luck. Everything is passing, only the eternal images. ...................................................................... Was schmerzt, ist nicht das Leben, ist es nicht ohne Glück zu gehen. Alles ist vergänglich, nur die ewigen Bilder. ........................................................................ Lo que duele no es la vida, que no va a ninguna suerte. Todo lo que está pasando, sólo las imágenes eternas. ......................................................................... Ciò che fa male non è vita, non va a fortuna. Tutto passa, solo le immagini eterne.
« Previous1234Next »

SpR's conversations

Lepa fotografija.

Like

Pozdrav

Пушење сам баталио још пре 20 година.Пиксла је послужила као реквизит за експериментисање.Панорамио је хоби за који никад довољно времена.

Наравно,само полако има за све :)

Занимљиво. То је био рвач, по коме клуб у Младеновцу носи име, али не могу да нађем ништа о њему и не могу да прочитам шта пише. Хајде нам реци још нешто? :)

Wonderful sky!

Impressive photo!

Like!+YS!

Greetings from Russia, Anatoly.

Занимљива капела

Ново, али у правом стилу

Дивни мотиви. Одлично си ово забележио

very good enquadre and nice church! Like

Friends

  • loading Loading…

 

SpR's groups