Kósa Károly
192
photos
182
on Google Maps
views

Kósa Károly's conversations

A kastélyt a 80-as évek elején szerettük volna megvásárolni, és hasznosítani. A mai napig megvannak a felújítási tevei. Csak épp egy akkor hozott törvény megakadályozta azt, hogy magánszemély kezébe kerüljön tulajdonba műemléki kastély.Csak hosszútávú bérletbe adták volna. De ki az, aki akkori értéken is több száz milliót fordít a felújításra, úgy, hogy soha nem lesz a sajátja, mi több, még a hasznosításba is beleszólt volna a műemlékvédelem. A helyett, hogy örült volna annak, hogy valaki a saját pénzéből felújítja, és használatra alkalmassá teszi! Az állami műemlékvédelem szemlélete: romállapotban tartani a várakat, kastélyokat. Furcsa viszont, hogy az állagmegóvást a törvény kötelezi, és büntet, ha ez elmarad, de pénzt nem ad ahhoz, hogy az állagmegóvás kivitelezhető legyen. Furcsa látásmód! És ez az eredménye.Nemrég jártam arra, meg akartam nézni, áll-e még, de a sárban nem jutottam el, csak a tehenészeti telep széléig. Pedig micsoda gazdaság lehetett volna ott! És eredeti funkciójában! most pedig nincs ott semmi....... Elszomorító!

schönes Denkmal ,like

I can save panoramio and you can save panoramio

Aufwachen ehe es zu spät ist!!!! Please save panoramio.

Wie ihr alle schon gehört habt, will Google die Seite Panoramio schließen und jetzt erst recht wollen wir Flagge zeigen, denn uns fehlen keine 4000 Unterschriften mehr. Informiert auch Verwandte, Freunde, Kollegen, denn viele von Panoramio zeigen auch Familienmitgliedern und Freunde ihre Bilder und auch diese sollten in Zukunft die Bilder ihrer Familienmitgliedern und Freunde genießen können. Auch dies kann ein Grund zum unterschreiben sein und sollte es sein. Ich habe auch schon unterschreiben!!!!

... szép felvétel! ...tetszik!


Üdvözlettel: Vince

Ennél a fotódnál kívánok, áldott húsvéti ünnepeket!

Üdv,

Balázs

jako lep kadar.. divna slika.. ~L~

pozdrav, Tanja

Gyönyörű a kereted Barátom!

,hát,csillagos!

Üdv Nektek Barátosink:PL

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. Boldog Új Évet Kívánok! Üdv, Balázs

Kedves Károly! Kívánok áldott, békés Karácsonyt Neked és a családod minden tagjának! Szeretettel: Magdi

Szép kék kép! Üdv : Lajos

Really very nice photo.......……. ......I LIKE it. Brumm

« Previous1234567Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Kósa Károly's groups