JaPi
Best photos All photos
368
photos
236
on Google Maps
views
« Previous12345Next »

JaPi's conversations

Grazie di cuore per la Tua consueta gentilezza, Fabio !
... questa, comunque non è stata mai pubblicata a colori, forse la confondi con questa
Un caro saluto
fabio

Köszönöm szépen RNLatvian!

Üdvözlettel: Gyöngyi

I am very glad you enjoyed this portrait in b/w, Christos !!
Warm greetings
fabio

Kedves Joli,

Többszörös keresedre a nyugalom kedveert szuksegesnek es fontosnak latom korabbi uzenetemet itt a panon ujra fogalmazni es kiegesziteni hogy felreerteseket, esetleges apro boszankodasokat ha lehet tisztesegesen es baratsagosan elkeruljunk. Remelem lehet. :)

Elsö sorban nagyon köszönöm fokozott figyelmedet es faradozasaidat mint ”mentor” evvel a keppel kapcsolatosan. Bevalom öszinten nem kis fejtöres lett ez nekem.


Igen, kis helyesbitesre abszolut szugseg volt, eszreveteleid itt a panon meg privatban is hasznosnak meg tanulsagosnak talaltam. Minden tiszteletem es köszönet ezert.


Helyes eszreveteled szerint a terkepen ujra helyeztem a kepet, kb par km ”tevedes” volt, köszönöm ezt is. Nalam most helyes helyen mutatkozik, remelem nalad is. Az igazsag az hogy en ezt nem agysebeszeti pontossaggal tettem fel, remelem ez nem nagy vetek, söt neha elönyös is lehet hogy a kep a GE-n lathatobb legyen ;) Amugy sokan hasznaljak ezt a huncut trukköt hogy a kepek ”torlodasat” elkeruljek, ugyanis fokozott latogatasok utan idövel tul sok kep kerul fel ugyan arra a kis helyre igy nehez öket megtalalni.


Az "UNESCO" vilagörökseg valoban csak 8 templomra ervenyes mint te irtad helyesen es nem a kepen lathato fatemplomokra. Igy ez az informacio teves volt, keresedre töröltem. Az angol wikipedia, megegyezik a roman wikipedia informaciojaval ami szerint "Wooden churches of Maramureș" a Maramarosi Fatemplomok soraban csaknem 100 templom is fel van sorolva (”a group of almost one hundred Orthodox churches”) ellentetben a magyar wikivel (talan hianyos?) amire te hivatkozol. Szepen kerlek nezd meg turelmesen es figyelmesen az angol vagy roman nyelvu wiki oldal (ami teljesebb mint a magyar valtozat) aljan ezt ; en itt több mint 50 templom nevet latom többek között az altalad emlited 8 "UNESCOs" fatemplomot is.


Szerintem a kep alatti link nem felrevezetö hanem kiegeszitö informacio es hasznos altalanos ismertetö. En a jelen helyzetben nem latom hogy ezt miert is kellene törölni mint te ezt privatban többször jelezted es kerted.

Köszönöm a kitarto figyelmedet es remelem az eszreveteleid ellenere ha eddig nem is emlitetted de ez a foto talan meg tetszik is. Bizakodom 

Barati udv. Debrecenbe, Istvan

Прекрасна ! Поздравления !

Seid sehr bedankt Freunde * Karl, Ramil,Eric, Ray* für die Beachtung und Wertschätzung dieses Bildes, dessen Entstehung und Motivation mir sehr am Herzen liegt. Beste Grüsse, Hans

Tack så mycket.

Din Gyöngyi 😇

Like the photo Anna....Regards Brian.

Kalina

Cieszę się, że podoba się swoimi zdjęciami ptaków! <º) <º)

Życzę miłego dnia Gyöngyi <º)

Friends

  • loading Loading…

 

JaPi's groups