els f-two
photos
205
on Google Maps
views
nice to see you here:) thanks for visiting this gallery... hope you enjoy it

els f-two's conversations

mijodrag - Many thanks for your visit and comment – Best regards from Athens

Super lile12 per questa magnifica costa della Grecia catturata. Ciao, Luca.

Thanks all for the nice comments / Dank allen voor de leuke reacties en zoals Louisa al aangaf zijn er via Google ook nog wel de nodige andere close-ups van dit roestige bakkie te vinden en heeft Els het goed gezien dat dit ook wel een prima plek is voor fotoshoots. Zelf heb ik ook nog wel de nodige close-ups gemaakt en ik sluit niet uit dat ik een paar daarvan nog eens ga plaatsen.

Groeten,

Jack

Dank allen voor de leuke reacties en ik kan bevestigen dat we daar i.d.d. in een heerlijke rustige en niet door toeristen overspoeld deel van het eiland zaten. Het was echt puur relaxen en genieten van de zon en het heerlijke eten. Maar ik zelf én dat had je goed in de smiezen Marco hou het normaliter nog geen uur uit bij een zwembad of op een strand én wil graag dingen zien. Dus hebben we uiteraard ook nog wel nog wat uitstapjes gemaakt en heb ik in deze omgeving ook aardig wat gewandeld en da's daar zeker de moeite waard.

Groeten,

Jack

Hoi Els en Berend, dit was op één van mijn wandelingen direct in de nabijheid van mijn vakantieadres. Die wandelingen waren echt de moeite waard en zo heb ik er ook nog eentje gemaakt naar de top van die heuvel die je nog op de foto die hierna komt kunt zien. Daar ben ik ook nog rond het avonduur een keer geweest en dan kun je terwijl de zon aan de kim langzaam in het water zakt echt adembenemend mooie vergezichten zien.

Groeten,

Jack

Like & Fav greetings

8-23 superbe photo. Mais trop triste ! elles finissent dans l'assiette ! Amitiés Patrick

6-14 excellent ! tu as de l'imagination Els ! amitiés Patrick

3-8 comme j'aime ! amitiés Patrick

30-55 superbe, Karin

amitiés patrick

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

els f-two's groups