M_Janez
985
photos
912
on Google Maps
views
Traveling, Holidays, Beautiful places, Take a Photo, ............-----
« Previous12345678...4142Next »

M_Janez's conversations

liked your photographs & will to visit pangong wish to visit pangong with you

Szolnok keleti részén állt egykoron a város híres erődje, mely ma már teljességében nem csodálható meg. Nyomok azonban maradtak utána. Bár köveinek nagy részét az évszázadok során elhordták, a vár helyén működő művésztelep lakói az 1950-es években összegyűjtötték a fellelhető maradványokat, és a park hátsó kapuja felé eső részen egy kis romkertet, középkori tornyot építettek fel belőlük. Mivel azóta nem újították fel az alkotást, a gyanútlan szemlélő azt hiheti, hogy a rom az egykori vár maradványa. (forrás:internet)

Thank you for accepting me to the group on sunsets. Nice shot

Beautiful capture and colors. Like

Greetings, fridont

Köszönöm a látogatásodat hermelin
Üdv: Janez

A hódoltság alatt is erődített hely és "Battyán Párkány" néven szerepelt a török defterekben. Feltehetően ebben az időben építették - hídvám céljára - a Kulavár néven ismert négyszögletes, erős falú, magas, támpillérekkel erősített, lőrésekkel ellátott őrtornyot, az egyik támpilléren megfigyelhető ablakocskával és szegmentíves záródású kőkeretes ajtóval.

yes, the elephant is thirsty :-)

http://www.flickr.com/photos/palikao/5233633655/in/photostream/

Место наполнено мистикой. Захватывает!

Thank you from visit Wwolf, Greetings from Hungary! Janez

Székesfehérvár, Rózsaliget az ott található Csitáry-kúttal, amelyből magas vastartalmú ásványvíz, úgynevezett savanyúvíz folyik, és ahol évszaktól függő harangjáték szól óránként.

« Previous1234567Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

M_Janez's groups