julics49
photos
688
on Google Maps
views
Köszönöm a megtisztelő érdeklődést! Magamról nem túl sok mondanivalóm van. Azoknak, akik ismernek, úgy sem kell bemutatkoznom, akik viszont a fotóim kedvéért olvassák el ezt a néhány sort, meghagyom azt a szabadságot, hogy a képeim hangulatai alapján ítéljenek. Talán annyit, hogy érdeklődő, nyitott embernek gondolom magamat, aki szívesen feszegeti képességei határait. Ezt igazolja az is, hogy itt vagyok!

julics49's conversations

Nem sok felirat van a mi nyelvünkön.
MM

Dear Friends! Thank you very much for your visit and nice comments! Greetings: Laci

Kedves Barátaim! Köszönöm szépen a látogatást és a kedves megjegyzéseket! Üdvözlettel: Laci

Remek kompozíció!

Tetszik és Kedvenc.

Üdv.: Imre

Hi Martin!

Thank you very much for your kindly comments and visit. Thank you for your votes L&F!

The light be with you!

Greetings, Elemér

Hello - I am writing for my grandmother who is as well a Madi Kovacs. We believe Geza and Ernestine Madi Kovacs lived there in the 1900's which would be my Great-Great Grandparents. As well if anyone has more information, photos, please contact us as well. @MadiKovacsFamily we are also located in the United States and have been doing some ancestry research recently. Please feel free to contact me. Thank you.

Most látni az ilyen óriások mellett, milyen picike is az ember.Köszönet a kínai sorozatért! Nagy élmény ez olyanoknak akik élőben nemigen láthatják meg.

üdv. roni

Varázslatos - de te még két "hegyiemberkét" is odabűvészkedtél! Akár meseillusztráció is lehetne...Szeretem a továbbgondolt fotóidat:)

üdv. roni

Pekný pohľad.
LIKE. S pozdravom Faroma.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

julics49's groups