Szekér
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Ha fontos, hívj fel: +36-20-320-8137 Vagy írj E-Mailt: gyula.szeker@citromail.hu vagy gyula.szeker@gmail.com Vagy látogass meg: http://picasaweb.google.com/gyula.szeker http://www.gyula-szeker.gportal.hu
« Previous12345678Next »

Szekér's conversations

Szia Viktor,

ahogy a Békés megyében készült bezárt vasúti kép a múlt század közepének vasút rombolását mutatja, ez itt a fél évszazaddal későbbi utódokét. Úgy látszik a csúfságoknak fél évszázad után meg kell ismétlődniük. :-(((

Üdv, Gyula

Köszi Viktor,

általában nem szoktam a képeimet eredeti felbontásban feltölteni - a szokásos 1024x768) - de ez itt kivétel, talán bemutatónak.

Üdv, Gyula

Szia Viktor,

a tábla odarakása viszonylag új szokásom, akkor ha a téma igényli. Az idő bizony nem kicsi, több, mint fél évszázad. Az építés a nagy vasútépítés időszakában történt, a kiegyezés és az első világháború között gyakori volt az olyan év, amikor ezer kilóméter vasút épült. Békés megyében sűrű és nagy forgalmú volt a keskeny nyomtávú vasúti hálózat még az én gyerekkoromban is. A megszüntetéséről csak annyit, hogy a közelmúlt vasútrombolóinak megvoltak az elődei (vagy ők az utódai azoknak?)

Üdvözlet, Gyula

Igen, a Sebes-Körös itt igencsak lassú. :-)

Gyula

Szia Viktor,

öt napig sátoroztam a Sebes-Körös holtága mellett, ide kétszer is eljöttem, mert nagyon tetszett.

Üdv, Gyula

Szia Viktor,

sok-sok látnivaló akad arrafelé: Harkány fürdőhely, Siklós vára, Máriagyűd kegytemploma, Villány pincéi - hogy csak a legszűkebb környezetről szóljak, nem is említve a Tenkes hegyet. Jó mulatást ott!

Üdv, Gyula

Nem kérdéses, hogy ez nem a te kocsid, Gyula. Eleve egy fekete csávó vezeti.

Üdv? Borcsa...Ja, valóban üdv.

Igen Gyula! Ha egy könytárnak tornya van, azt csak ferdén illik fényképezni.

Üdv, Borcsa

Kedves Gyula testvér és JL. barátunk!

Köszönöm, hogy a fotóim alatt diskuráltok.

Üdv, Borcsa

Na látod, neked fotód nincsen, nekem pedig tányérom!

:-) Gyula

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Szekér's groups