Sorin Mihai
46
photos
42
on Google Maps
views
« Previous12Next »

Sorin Mihai's conversations

foarte frumoasa,instantanee asa felicitari+like

Sorin apreciez mult cum ai facut foto din interiorul Pesterii Polovragi, caci ai vazut cit este de distrusa, rar intilnesti unghiuri care sa scoata Splendoare, din aproape nimic, felicitari

Superb peisajul~!

Salutari Paul~!

Draga Paul, aproape toate pozele mele au fost facute inainte de 2000, cu un aparat clasic (Zenit) iar pozele (pe hartie) au fost scanate. Sigur, scanarea poate fi discutabila, dar asta-i, nu prea am sanse sa le (mai) fac sa arate ca cele original "digitale".

Multumesc, sper sa-l fac chiar mai frumos si mai realistic cand am putin timp, pentru ca posibilitatile tehnice de azi (GIS) sunt mai bune decat cele de acum 6 ani. Oricum abia am revenit pe Panoramio dupa ceva ani de pauza, am cate ceva de lucru si de adaugat (doar timp sa am).

Multumesc Paul, explicatia ta este foarte detaliata si clarifica problema. Ba chiar problema ar fi fost rezolvata mai repede daca domnul azenkel, inainte de a se apuca sa scrie, punea mana pe o harta a zonei Cheile Dambovitei - Cheile Dambovicioarei (care nu sunt acelasi lucru) sau pe un ghid la pesterilor din Romania ca sa afle cam cate pesteri ale Ursilor sunt in Carpati si pe unde se afla ele. Dar nu-i tarziu nici acum.

« Previous12Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Sorin Mihai's groups